Måndag 19 Apr
Stockholm

Därför rasar fansen mot Kim Kardashian Wests nakenbilder

Fansen rasar mot Kim Kardashians nakenbilder.
Fansen rasar mot Kim Kardashian West efter senaste nakenbilderna. Foto: Instagram

Att Kim Kardashian West precis fått en dotter och nu är trebarnsmamma har varit svårt att missa. Det stoppar dock inte realitystjärnan från att lägga ut lättklädda bilder på sig själv, vilket nu får fansen att rasa.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

"Du är en trebarnsmamma, bete dig!"

Igår publicerade Kim Kardashian West en serie av bilder på hennes Instagram där hon var minst sagt lättklädd. Att Kim flera gånger fotograferats i väldigt lite kläder är ingen hemlighet, men efter att hon nu fått sitt tredje barn verkar fansen ha fått nog: 

"Varför??? Du är en mamma till tre barn. Ha respekt för dem", skriver en följare i kommentarsfältet på Instagram.

"Du är en mamma! Vill du verkligen att dina barn ska se detta när de blir äldre? Man borde tona ner det lite när man har barn", tycker en annan.

"Vilken bra förebild du är för dina barn!!! INTE!!!" fortsätter en tredje, och kommentarsfältet är fyllt av liknande kommentarer.

Kim Kardashian West.
Kim Kardashian West lägger ut nya bilder på sig själv.

"Respektera din man"

Kim och Kanye West har varit gifta sedan 2014 och det är inte första gången realitystjärnan lägger ut lättklädda bilder på sig själv. Att Kim alltid valt att lägga ut vilka bilder hon vill på sig själv verkar inte vara något problem för Kanye.

Trots det är något annat som dyker upp i kommentarsfälten på bilderna att de bittra följarna ifrågasätter Kims lojalitet till Kanye.

"Har du tänkt på Kanye? Ni borde träffa en äktenskapsrådgivare." kommenterar en kritisk följare och flera andra i kommentarsfältet håller med: 

"Respektera din man och var lojal till honom."

"Seriöst? Glöm inte bort att du har en man och barn."

Kanye West och Kim Kardashian.
Kanye West och Kim Kardashian.

Trots hatkommentarerna från följarna verkar Kim alltid köra sitt eget race vilket vi absolut tycker hon ska fortsätta med!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela