Därför gjorde Paow och Lancelot Hedman slut

- 01/02/2018, 11:33

Paulina "Paow" Danielsson och Lancelot "Lance" Hedman verkar ha lite trubbel i paradiset. Paret började nämligen med att avfölja varandra på Instagram, men sedan gick det ännu längre. Nu berättar Paulina om allt som hände.

I början av november 2017 avslöjades nyheten – "Paradise Hotel"-profilen och bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson, 24, och Lancelot "Lance" Hedman Graaf, 17, var ett par.

Paow och Lance hade dejtat varandra i en månad innan de blev ihop på riktigt. Paow berättade då om de starka kärlekskänslorna för sin nya pojkvän.

"Det känns typ som att jag sprängs. Jag är riktigt töntigt kär. Han är utan att överdriva den absolut bästa människan jag mött och redan efter en månad så känner jag att han är den jag vill vara med resten av mitt liv", skrev Paow i sin blogg. 

För ett par månader sedan bestämde sig det nykära paret för att åka på en kärleksresa tillsammans, där de bara skulle träna och njuta av varandras sällskap. Men allt gick inte riktigt som väntat. 

Resan har från dag ett kantats av dåligt väder, magsjuka och missnöje över parets boende. 

Och tillslut rann bägaren över. Parets alla motgångar (inklusive ett storbråk som eskalerade) resulterade i att de gjorde slut. 

"Ville egentligen inte"

Paulina och Lance raderade alla bilder på varandra på sociala medier (Lance hade kvar alla bilder på dom tillsammans men avföljde Paow på ett av sina konton) vilket genast satte igång spekulationerna om huruvida paret gjort slut, vilket de mycket riktigt hade. Paulina väljer nu att på sin blogg berätta hur det hela gick till.

"Jag är inte alltid den lättaste att ha med att göra och Lance kan vara känslig ibland. Vi har vart med varandra 24 timmar om dygnet. Vi sover äter tränar och bajsar ihop. Sen har vi bott under väldigt speciella omständighet, vi har bott utan AC bland djur och vi har inte haft någon riktigt dusch", skriver hon och fortsätter. 

Paow och Lance gjorde slut och raderade alla bilder på varandra.
Paow och Lance gjorde slut och raderade alla bilder på varandra.

"Det har nog i längden tärt på oss båda undermedvetet. Kan berätta att vi bodde där i syftet för att ha nära till träningen då det har vart varför vi vart här. Och igår så hade vi ett jätte stort bråk som eskalerade lite och i stundens hetta så kom vi bara fram till en sak. Att göra slut. Fast det är något vi båda egentligen INTE vill", berättar hon.

Men det hela hände som Paow berättar i stundens hetta. Efter cirka 30 minuter ångrade sig nämligen båda två och bestämde sig därför för att bli tillsammans igen. 

"Vi har bokat biljetter hem till Sverige och åker hem tidigare än vi skulle. Nämligen på måndag. Vi har bestämt att vi ska sova utan varandra några nätter. Att det kan vara nyttigt att få sakna varandra lite iallafall.

Men en sak är jag säker på. Att jag älskar honom så mycket så att det gör ont. Och att han är den absolut bästa människan jag vet. Och jag vet att han älskar mig också, det känns så fint på något sätt", berättar Paow. 

Magdalena Graaf har tidigare gått ut och sagt att hennes största rädsla är om Paow och Lancelot skaffar barn. Läs mer om det här.