Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paulina "Paow" Danielsson och Lance Hedman har gjort slut

Nöje | 13/02/2018 10:26

Paulina "Paow" Danielsson och Lancelot "Lance" Hedman har gjort slut igen. Nu berättar Paow om det tuffa beslutet och känslorna efter att de nu går skilda vägar.

Förhållandet mellan Magdalena Graaf och Magnus Hedmans son Lancelot "Lance" Hedman, 17, och "Paradise Hotel"-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 24, är nu över. 

Paret började dejta i höstas och i november gick de ut offentligt med att de var ett par.

Efter en lång resa till Thailand som verkade tära på förhållandet så gjorde de slut efter ett jättebråk och avföljde varandra på Instagram. Paow raderade även alla bilder på paret – men de blev snabbt ihop igen.

Lance Hedman och Paulina Paow Danielsson.
Lance Hedman och Paulina Paow Danielsson har nu gjort slut. Bildkälla: Instagram.

Då berättade Paow att hon älskade Lance så mycket att det gjorde ont och att han var den bästa människan hon vet.

I söndags så var det många fans som reagerade på att paret ännu en gång hade avföljt varandra, och Paow hade raderat alla spår av Lance på sin Instagram.

Nu står det klart att paret en gång för alla har gjort slut. I sin blogg skriver Paow om det tuffa beslutet, och tillägger att hon alltid kommer att älska Lance. 

Paow berättar att hon under de sex månader hon och Lance varit ihop så har hon mått bättre än någonsin och nu ska hon försöka läka efter uppbrottet. 

Lance Hedman.
Lance Hedman. Bildkälla: Instagram.

"Egentligen så var det här inte ett val som jag ville ta, för jag var 100% redo för att vara i ett förhållande med honom och jag ville verkligen det här så man kan säga att hela det här inte ligger hos mig för en gång skull. Men nu är det såhär. Och jag accepterar det hur svårt det än är", skriver Paow.

Hon berättar att hon egentligen bara vill gråta och skrika eftersom hon för första gången i sitt liv känner sig hjärtekrossad. 

Men Paow, som även har slutat att dricka alkohol och fimpat cigaretterna, är nu fokuserad på att inte förlora sig själv. 

"Jag vill fortfarande vara mitt bästa jag. Men just nu så behöver jag läka. Och det kommer jag göra på mitt sätt", skriver Paow.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.