Det här visste du nog inte om Youtubern Kammi Rosenskjold

Kammi Husum Rosenskjold har nästan 200 000 prenumeranter på sin Youtubekanal och nästan lika många på Instagram. Här är allt du behöver veta om Youtubern Kammi.


Youtubeprofilen Kammi Husum Rosenskjold är 20 år gammal. Hon föddes i Danmark den 4 augusti 1997 och bor i Landvetter strax utanför Göteborg. Hon bodde ett par år i Danmark, och där bor även Kammis bröder och hennes pappa kvar.

Kammi började blogga som 12-åring och Youtube drog hon igång med redan som 16-åring, och sedan dess har hennes Youtubekanal fullkomligt exploderat. 

Kammi Rosenskjold. Bildkälla: Instagram.

Nu har hon över 193 000 prenumeranter på Youtube, och på Instagram där hon går under namnet @danskhelvetet så har Kammi 192 000 följare. 

På Instagram får följarna se allt från Kammis poledanceträningar till selfies och semesterbilder.

I en intervju med Göteborgsposten berättade Kammi om vad hon tror är nyckeln bakom hennes framgång.

– Jag är väldigt, rak, ärlig och öppen. Och många tycker att jag redigerar filmerna bra, folk är kräsna och slutar titta annars, berättade Kammi då.

Kammi kör poledance. Bildkälla: Instagram.

Kammis personliga och roliga videos gör succé på Youtube, och när hon var nyss fyllda 18 så tatuerade hon även Youtube-loggan på armen. 

Men Kammi, som har flera tatueringar över hela kroppen, är övertygad om att hon inte kommer ångra gadden.

– Jag är jättenöjd! En del säger att jag kommer ångra mig, men även om jag kommer tänka annorlunda i framtiden så är Youtube en så stor del av mitt liv nu. Det har gett mig så mycket, säger Kammi till Härryda-Posten.

Här är allt du behöver veta om Kammi Rosenskjold:

Hur lång är Kammi Rosenskoljd?

Kammi är 172 centimeter lång.

Vem är Kammis pojkvän?

Kammi är tillsammans med artisten Nicholai "Nico" von Benzon Hollesen, 22. Paret firade nyligen alla hjärtans dag tillsammans. Då blev det oxfilépasta på en italiensk restaurang i Alingsås. Kammi och Nico blev ihop i november 2017. Innan dess var hon tillsammans med en Dennis.

Kammi pussar på pojkvännen Nico. Bildkälla: Instagram.

Vad heter Kammis mamma?
Även Kammis mamma Anja, 46, har en Youtubekanal. För sina nästan 110 000 prenumeranter så hittar Anja på en hel del i sina videos – det är allt från recept till pranks. Nyligen lurade hon till exempel Kammi att Kammis nyköpta BMW hade blivit stulen. 

Anja har även berättat om mer allvarliga ämnen i sina videobloggar. Bland annat om hur hon som barn blev sexuellt utnyttjad, och den videon fick enorm respons. I en intervju med Allas berättade Anja att hon fick över 2 000 mejl och kommentarer. 

– Inte en enda var negativ. Kanske hjälpte jag någon. Jag hoppas det, för numera vet jag att man kan lyckas i livet trots en fruktansvärd barndom. Man kan bryta mönstret, berättade Anja för Allas.

Vad tjänar Kammi pengar på? 

Enligt intervjun med Härryda-Posten så tjänar Kammi pengar på sin vlogg, annonser och reklamvideos. 

Vilken är Kammis mest sedda Youtubevideo?
Sommaren 2016 gjorde Kammi en video där hon gjorde en style swap med Therese Lindgren. Det klippet fick nästan 420 000 visningar på Youtube. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.