Lance Hedman om åldersskillnaden: "Paow köper ut åt mig"

Paulina "Paow" Danielsson och pojkvännen Lancelot "Lance" Hedman talar nu ut om åldersskillnaden och hur det påverkar deras vardag.


Paulina "Paow" Danielsson, 24, och Lancelot "Lance" Hedman, 17, är återigen ihop. Efter en turbulent tid har de hittat tillbaka till varandra och kärleken spirar mellan Paradise Hotel-drottningen och thaiboxningsprofilen.

Paulina tatuerade nyligen in Lances namn, och snart ska de flytta till Marbella ihop. Där ska de stanna i ett helt år, och Paow hyr ut sin lägenhet på Södermalm för 15 000 kronor.

Paret har dessutom startat en Youtubekanal tillsammans, och på bara några dagar har de redan fått tusentals visningar.

I sin senaste video, som de la ut i natt, så svarar de på frågor som de oftast får. En av de vanligaste funderingarna som deras fans har är just det hur funkar med åldersskillnaden.


Nyheter24 har tidigare skrivit om hur Lance i början ljög för Paow om sin ålder.

”En liten rolig sak var att han ljög om sin ålder från början, han sa att han var 20. Sen när det kom fram att han var 17 så tyckte jag om honom för mycket för att det skulle spela någon roll”, skrev Paow på sin Instagram då.

I sin nya vlogg så berättar paret om hur vardagen påverkas av åldersskillnaden och det faktum att Lance fortfarande är 17 år. Myndig blir han nämligen först den 27 juli då han fyller 18.

– Jag tycker inte att det märks så jättemycket, säger Paow. Lance berättar sedan att de bägge lever ett hälsosamt liv – de varken dricker eller går ut.

– Det enda jag inte får göra är att gå ut och festa och köra bil typ. Och köpa snus...Det är det jobbigaste, säger Lance.


– Så det köper jag ut, säger Paow med ett skratt.

– Fyra månader kvar sedan får jag göra vad fan jag vill, säger Lance.

Enligt Tobakslagen kan den som säljer tobaksvaror – som snus eller cigaretter – till någon som langar dömas. Men för privatpersoner, som i det här fallet Paow, finns inget förbud, mer om det kan du läsa på juridiksajten Lawline. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.