Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emma Watson visade upp sin nya tatuering – och den är felstavad

- 06/03/2018, 16:48

"Harry Potter"-skådespelerskan Emma Watson visade upp sin nya tatuering på festen till Oscarsgalan – nu har fans världen över reagerat på missen i tatueringen.

"Harry Potter"-skådespelerskan Emma Watson, 27, är en engagerad feminist och har tidigare visat sitt stöd för de kvinnor som vittnat om Hollywoodproducenten Harvey Weinsteins övergrepp och sexuella trakasserier.

I söndags ägde Oscarsgalan rum och på Vanity Fairs fest så dök Emma Watson upp i en svart ärmlös klänning från Ralph Lauren – och hon passade då på att visa upp sin nya tatuering som hon har låtit göra för att hylla rörelsen Time's Up, som är Hollywoods uppror mot sexuella trakasserier.

Emma Watson.
Emma Watson på Vanity Fairs fest. Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT Bild

Men det är bara ett problem med den annars fina tatueringen – den är nämligen felstavad, något som uppmärksammades av vaksamma fans på Twitter och i andra sociala medier, skriver Daily Mail.

Emma Watson har nämligen missat apostrofen sin tatuering.

Emma Watson.
Emma Watsons felstavade tatuering. Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT Bild

På Twitter lyder några av kommentarerna:

"Emma Watsons nya tatuering är så vacker, men stavfelet är så störande".

"Emma Watson snälla säg att det inte är en riktig tatuering?"

"Man skulle kunna tro att någon som har en examen från Browns universitet vet hur man korrläser."

"Ok ok jag är ett stort fan av Emma Watson men jag kan inte vara den enda som tycker att hennes tatuering är riktigt tacky? Fult typsnitt, konstig placering och saknar en apostrof".

"Emma du har glömt apostrofen på din tatuering. Väldigt dålig grammatik".

Men som tur är var tatueringen bara en så kallad gnuggis så med lite tvål och vatten så är snart tatueringen ett minne blott. 

Många stjärnor har ångrat att de lagt sig under tatueringsnålen. Både Megan Fox, Angelina Jolie och 50 Cent har tagit till laserbehandlingar för att bli av med sina missar.

Megan Fox.
Megan Fox tatuerade in ett porträtt av Marilyn Monroe. Men Megan tyckte senare att Marilyn spridit "negativ energi". Då bestämde sig Megan för att ta bort tatueringen med laser. Bildkälla: Chris Pizzello/AP/TT Bild

Fast allra värst blev det nog för den norska fotbollsspelaren John Carew när han skulle tatuera in ”Mitt liv – mina regler” på franska. 

Men efter att en accent hamnade åt fel så fick hans tatuering en ny innebörd: "Mitt liv - min menstruation".

Fotbollsspelaren John Carew.
Fotbollsspelaren John Carew visar sin tatuering som fick en lite annan innebörd än vad han tänkt sig. Bildkälla: Stella Pictures.

Så kan det gå...

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


Har du någon tatuering?