Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip: "Gör av med 120 000 kronor i månaden"

Nöje | 13/03/2018 10:25

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har 120 000 kronor i fasta kostnader varje månad. "Jag har ett dyrt hus, två bilar, en nanny-bil, mycket personal och så", berättar Isabella.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, gästar Alex Schulmans podcast "Schulman Show" och där berättar Isabella om sitt extravaganta lyxliv. 

Isabella driver flera bolag och omsätter riktigt många miljoner varje år. Hennes bolag Löwengrip Care & Color omsatte 30 miljoner år 2017, Flattered omsatte nästan 10 miljoner och Löwengrip invest omsatte 5 miljoner samma år. 

Alltså totalt 45 miljoner kronor!

Isabella Löwengrip.
Isabella Löwengrip. Bildkälla: Stella Pictures.

Privat kock och nanny

Så det är kanske inte så konstigt att Isabella har råd att leva ett liv med rejäl guldkant – i skrivande stund är hon dessutom i full färd med att hitta en au pair till sina två barn Sally och Gillis.

Sedan tidigare har Isabella även en privat kock hemma som står för all matlagning. Även handling gör någon annan åt Isabella.

– Mitt största fokus i livet är att bygga bolag, vi ska komma upp till en miljard på fem år. Då kan jag inte ta ut tvätten, stå och trängas på Ica eller laga mat. Jag kan, men då tar det energi från att bygga bolag, så jag har valt att outsorucea allt jag kan i mitt liv som tar min energi, säger Isabella i "Schulman Show".

Isabella Löwengrip gästade Alex Schulmans podcast.
Isabella Löwengrip gästade Alex Schulmans podcast. Bildkälla: Instagram.

Och ja – smakar det så kostar det. Hennes fasta kostnader uppstiger till 120 000 kronor varje månad.

– Jag har jättedyra fasta kostnader varje månad. Skulle det börja sina i intäkterna så skulle jag behöva stänga av en massa grejer. Jag har ett dyrt hus, jag har två bilar, en nanny-bil, mycket personal och så. Jag har nog fasta kostnader på 120 000 kronor varje månad privat, säger Isabella i podcasten.

"Shoppar inte själv längre – det gör min assistent"

Den som har hängt med den senaste tiden har nog inte missat att Isabella dessutom har träffat kärleken i den 27-åriga Skånekillen Hampus Jarlbo. 

Paret har bland annat varit på Maldiverna tillsammans, och nu senast hade de en romantisk weekend i Köpenhamn. Den resan var en julklapp från den generösa Hampus.

Hampus Jarlbo och Isabella Löwengrip.
Hampus Jarlbo och Isabella Löwengrip. Bildkälla: Stella Pictures.

Paret bodde på det anrika lyxhotellet D’Angleterre, där en svit kostar mellan 7 000 - 19 000 kronor per natt.

Men Isabella reser en hel del i jobbet också, och under en resa till New York så kunde hon inte låta bli att öppna plånboken rejält.

– Nu när jag var i New York för ett par veckor sedan så var jag inne på Ralph Lauren-butiken. Jag shoppar ju inte själv längre, det gör min assistent, så då fick jag feeling och brände 50 000 kronor på två, tre klänningar. Då kände jag ändå att ”det här är sjukt” när jag skulle betala, berättar Isabella i "Schulman Show".

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.