Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nya videon på Kylie Jenner efter förlossningen kritiseras av fansen

- 26/03/2018, 09:01

Den nyblivna mamman Kylie Jenner har börjat med sociala medier igen. Och hon kör järnet! Men en del bilder och videos efter förlossningen upprör hennes fans.

I början av februari fick den yngsta systern Kylie Jenner i Kardashian-Jenner-klanen en dotter tillsammans med pojkvännen Travis Scott. Dottern fick namnet Stormi Webster hon är ALLT och lite till. 

Under graviditeten höll sig Kylie borta från sociala medier och vi fick knappt se skymten av henne. Här kan du läsa allt om den hemliga graviditeten.

Nu har kommit tillbaka och på sociala medier lägger hon ut bilder på sig själv, dottern och de två tillsammans. Och alla verkar mycket lyckliga. 

Kylie Jenner
Kylie och dottern Stormi. Bildkälla: Instagram

Men flera fans har på senaste tiden riktat kritik mot den unga mamman. De menar att hon bidrar till kroppshets när hon exempelvis gör reklam för en waisttrainer på sin Instagram så kort efter förlossningen, skriver Metro Uk. 

Kylie Jenner Instagram
Bildkälla: Instagram

På Snapchat la hon ut en video på sin mage efter förlossningar och även den har fått kritik. Ännu en gång anklagas hon för att bidra till kroppshets. Speciellt när det kommer till mammor. 

Att komma "tillbaka i form" är meningen hon använder för att sälja waist trainern och det som personer har reagerat på. 

– Se mer i spelaren osv –

TV: Kylie Jenners nya video på Stormi kan vara det sötaste du sett

Läs också om att Kylie Jenner är rikast av alla hennes syskon i Kardashian/Jenner klanen

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.