Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här avslöjar Laila Bagge bebisnyheten för Korosh Kananian

Nöje | 02/04/2018 18:49

Det är i kvällens avsnitt av Laila Bagges show "Lailaland" som hon får ett oväntat besked från sin läkare. Laila ringer direkt till sin sambo Korosh Kananian och berättar nyheten.

Det är i kvällens avsnitt av Laila Bagges program "Lailaland" som Laila får det oväntade beskedet. 

Laila, som är 45 år gammal, har två barn sedan tidigare – sönerna Liam och Kit. Liams pappa är Mason Pitts, och Kits pappa är Bagges ex-make Niclas Wahlgren.

Laila har de senaste tre åren varit tillsammans med sin kärlek Korosh Kananian, 27. Laila och Korosh träffades i baren på den lyxiga restaurangen Riche i Stockholm i november 2015. 

Laila Bagge och Korosh på Riche.
Laila Bagge och Korosh på Riche. Bildkälla: Instagram.

"Det var en fredag efter en idolfinal, jag var trött och ville hem! Plötsligt så stod han där med sitt leende och vände upp och ner på allt....", har Laila tidigare berättat om deras första möte.

Paret är nu inne på att skaffa barn. Laila har tidigare berättat att hon inte kan få fler barn – men efter att ha gjort tester hos läkare så har hon nu fått nytt hopp.

– Man ska ju aldrig säga aldrig, men jag tror att den chansen är väldigt, väldigt liten tyvärr. Men det har ju blivit bättre, säger Lailas läkare på telefon när han ger henne beskedet i "Lailaland".

Laila Bagge och Korosh.
Laila Bagge och Korosh. Bildkälla: Instagram

– Nu blev ju jag lite glad. För det finns ju en liten chans, även om den är jätteliten. Och det sätter ju sin saken på sin spets. Shit, den var jag inte beredd på, säger Laila.

Läkaren föreslår en behandling där hon får sprutor som stimulerar äggstockarna.

Laila ringer även Korosh och berättar om beskedet – och hans reaktion kan du se i spelaren ovan.

"Lailaland" sänds på tv3 måndag klockan 20.00.

Vill du veta mer om Korosh? Här är fem saker du kanske inte visste om Laila Bagges pojkvän.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.