Pojkvän till Khloe Kardashian – här är allt om Tristan Thompson

2016 blev Khloe Kardashian och Tristan Thompson ett par. Nu har de, enligt uppgifter, precis fått en dotter. Men vad vet du egentligen om basketspelaren?


2016 träffa Kardashian-systern Khloe Kardashian en ny kärlek. Efter en flera år lång relation, som varit tumult, med ex-pojkvännen Lamar Odom satsade hon på kärleken igen. 

Tristan Thompson dök upp allt flitigare i hennes flöde och snart stod det klart att det inte bara var ett par utan att de också väntade barn. Men även i denna relation verkar det ha varit oroligt. 

I veckan spreds nyheten om att Tristan varit otrogen med annan kvinna i oktober – och nu har bilderna spridits från händelsen. Mer om det kan du läsa här.

Under torsdagen ska paret, Khloe verkar ha valt att stanna med Tristan trots otroheten, ha fått en dotter. Barnet är parets första barn tillsammans. Men visste du att Tristan har ett barn sedan tidigare? Om du tänker efter – vad vet du då egentligen basketspelaren?

Tristan med en annan kvinna. Bildkälla: TMZ

Tristan Thompson föddes 1991, alltså 27 år gammal, i Kanada. Han spelar professionell basket i laget Cleveland Cavaliers i USA. En karriär som påbörjades redan i skolan. 

Han är född i Kanada men han, och hans fyra bröder, har ursprung i Jamaica. Hans föräldrar flyttade därifrån till Kanada innan Tristan föddes. Hans yngre bror Dishawn Thompson spelar också basket, även om han inte är lika framgångsrik som brodern sin.

Barn sedan tidigare

Som vi tidigare sa har han, förutom en stor familj med många bröder, ett barn sedan tidigare. Tristans ex-flickvän och modellen Jordan Craig födde en son bara ett några månader efter de gjort slut mellan dem.

Jordan var gravid i tredje månaden när paret gjorde slut och inte kort därefter började han dejta Khloe. Men trots att det är ganska tydligt att sonen, Prince Oliver, är hans så verkar han inte ha någon kontakt med exet eller sonen, skriver Cosmopolitan.

Ex-flickvännen Jordan Craig. BIldkälla: Instagram

Är svinigt rik

Khloe har en hel del pengar. Här kan du läsa om hur mycket pengar Khloe och hennes systrar har. Men Tristan har faktiskt även han en hel del pengar på kontot. 

2015 skrev han ett kontrakt värt 648 miljoner svenska kronor med basketlaget. Inte illla alltså!

TV: Nu visar Kim Kardashian upp Chicago West för första gången

Läs också om Khloe Kardashians reaktion när hon fick reda på att hon var gravid

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Visste du allt detta om Tristan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.