Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Laila Bagge om det sämsta med ålderskillnaden till Korosh Konanaian

Nöje | 18/04/2018 11:36

Kärleken fullkomligt spirar mellan Laila Bagge, 45, och pojkvännen Korosh Kananian, 27. Enligt både Laila och Korosh har åldersskillnaden aldrig varit påtaglig, men nu avslöjar Laila att det finns en grej som kan vara lite jobbig med det hela.

Det var den 28 november 2015 som Laila Bagge, 45, och Korosh Kananian, 27, träffades i baren på restaurangen Riche i Stockholm. Laila hade precis gått igenom en skilsmässa från Niclas Wahlgren, och hennes humör var inte direkt på topp den kvällen. Men ingenting gjorde det när Korosh dök upp.

"Det var en fredag efter en idolfinal, jag var trött och ville hem. Plötsligt så stod han där med sitt leende och vände upp och ner på allt....", har Laila tidigare berättat om deras första möte.

Det paret inte visste om under sitt sprakande första möte var att de ett par år senare skulle bo tillsammans i en rejäl lyxvilla på Lidingö som är värderad till 11,7 miljoner kronor. Villan har 6 rum och är hela 140 kvadratmeter stor, och det är både pool och terass i det lyxiga huset. 

Korosh Kananian
Laila och Korosh träffades på Riche i Stockholm. Bildkälla: Instagram
Här sitter paret och pussas ute under en middag i goda vänners lag.

Laila har flertalet gånger pratat öppet om parets åldersskillnad, men sagt att det inte är någonting de tänker på. "Han älskar inredning, eller att bygga faktiskt. Jag är den stökiga personen och han den med struktur", sa hon även i en intervju med Aftonbladet

"Det är väl antagligen det sämsta"

Nyligen gjorde Laila en intervju med Emil Persson i Fördomspodden, där han tar reda på vilka fördomar som stämmer kring Laila. En av frågorna som dyker upp handlar då om Korosh. 

I programmet Lailaland så har tittarna nämligen fått följa med under parets kamp med att skaffa barn. 

– Du tycker att Korosh som är 27 år inte borde fokusera så mycket på det här med egna barn. Han har ju redan vunnit högsta vinsten. Sant eller falskt?

– Haha nej, han har inte fokuserat så mycket på det. Vi har ju blivit tvugna att prata om det på grund av åldersskillnaden. Det är verkligen det enda negativa med så stor åldersskillnad. Man måste prata om saker man normalt sett kanske hade väntat flera år med att ta upp. Sen ta ett beslut efter det, och det är lite där vi är just nu, säger Laila. 

Laila har fått reda på att hon fortfarande har chanser att bli gravid, men att det kan behöva tillkomma hjälp i form av IVF-behandling. 

Mer:

Vem är egentligen Lailas mystiske pojkvän? Här kan du läsa mer om saker du antagligen inte visste om Korosh.

Är du lika gammal som din partner?