"Dagen du dog åkte jag till ditt hus", skriver flickvännen.
"Dagen du dog åkte jag till ditt hus", skriver flickvännen.

Flickvännens hjärtskärande brev till Avicii: "Åkte till ditt hus"

Flickvännen Tereza Kacerova har i ett öppet bred till världsstjärnan Avicii beskrivit sin sorg och saknad efter att han gått bort. "Jag åkte till ditt hus för att känna dig", skriver hon i brevet.


För en vecka sedan hittades 28-årige världsstjärnan Tim "Avicii" Bergling död i Muskat, Oman.

Polisen har varit mycket förtegen om omständigheterna kring Aviciis död, men berättade tidigt att det inte finns någon brottsmisstanke. Under torsdagen gick familjen ut med ett brev där de bland annat skrev: "Han kämpade verkligen med tankar om Meningen, Livet, Lyckan. Nu orkade han inte längre. Han ville få frid". Här kan du läsa brevet i sin helhet.

Tim Bergling blev 28 år. Bild: TT

Nu har Aviciis flickvän Tereza Kacerova valt att skriva ett eget brev till Tim som hon publicerat på sin Instagram. Och det är riktigt jobbigt att läsa. 

”Jag har tillbringat de senaste dagarna med att vänta på att vakna upp, vänta på att någon ska säga till mig att det är ett sjukt skämt eller ett fruktansvärt misstag. Men nu har det börjat sjunka in att jag verkligen aldrig kommer att få träffa dig igen.”, skriver hon i brevet. 

”Varje gång jag såg orden ”RIP" och ”Avicii” tillsammans i en mening eller ett slutdatum på ditt liv, känner jag chocken genom mig igen. När jag såg att de hade ändrat i din biografi på Wikipedia från ”är” till ”var”, grät jag. Jag stirrade på det i minuter för att försöka förstå varför det står att du dog den 20 april 2018. Det gick inte att förstå. Du är för ung och underbar och jag älskar dig för mycket för att det ska stå bredvid ditt namn. Jag tittade bort, men när jag tittade igen var det fortfarande där, främmande och förvirrande". 

"Dagen du dog åkte jag till ditt hus", skriver flickvännen.

Nu möter Tereza stort stöd hos sina följare som skriver kärleksfulla ord i kommentarsfältet. Tidigare har hon även publicerat en mycket känslosam video som innehåller bilder på henne och Tim. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Mer:

Aviciis familj: "Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!