Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Aviciis familj: "Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik"

- 23/04/2018, 22:36

Nu går Tim "Avicii" Berglings familj ut med ett rörande meddelande till alla som visat stöd efter stjärnans bortgång. ”Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror."

Fyra dagar efter världsstjärnan Tim "Avicii" Berglings bortgång går hans familj ut med ett rörande uttalande.

”Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar” meddelar familjen idag i ett pressmeddelande som stjärnans presskontakt Ebba Lindqvist gått ut med, enligt DN

”Tack för de initiativ som tagits för att hedra Tim, som samlingen på Sergels torg, kyrkklockor som spelat hans musik och tysta minuter runt om i världen.” fortsätter uttalandet som skickats till DN. 

Uttalande från halvbrodern Anton Körberg

Tidigare i veckan gick Aviciis halvbror Anton Körberg ut på Facebook med ett tack för allt stöd som visats efter Tims död. 

"Tack till alla fantastiska människor runt omkring mig för era fina ord i en tuff tid. Ni är underbara. Jag älskar er!" skriver han i ett Facebookinlägg. 

Inlägget har fått stöttande kommenterar och gillats av hundratals människor. Under inlägget har vänner och fans lämnat fina ord:

 "Skickar Styrkekramar till er alla och beklagar er stora sorg." och "Stor kram till dig och familjen".

Hård kritik mot teamet

Efter Aviciis bortgång har hård kritik riktats mot hans team, manager och crew, vilket du kan läsa mer om här. Många menar att Tim pressats trots att hans team visste om hans vacklande fysiska och psykiska ohälsa.

Särskilt Tims manager Arash Pournouri, 36, som varit med honom redan från begynnelsen av hans karriär har hamnat i blåsväder. Fansen anser att han borde insett allvaret i Tims hälsa och ingripit snabbare istället för att boka in fler spelningar och bara köra på.

Inget brott

Under lördagen, dagen efter stjärnans bortgång, gick polisen i Oman ut med att de utrett vad som lett till hans död och att de inte misstänker något brott, enligt  SVT

Tim hade sedan en tid tillbaka haft problem med sin hälsa och opererade 2014 bort både sin gallblåsa och blindtarm. Två år senare valde Avicii att sluta turnera.

Tim Bergling blev 28 år. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.