Kygo har tatuerat in en hyllning till Avicii.
1 av 5
Kygo har tatuerat in en hyllning till Avicii. - Foto: Marit Hommedal/NTB/TT Bild, Twitter/kygomusic. Bilden är ett montage.
Kygo hyllar Avicii med tatuering.
2 av 5
Kygo hyllar Avicii med tatuering.
Kygo hyllar Avicii med tatuering.
3 av 5
Kygo hyllar Avicii med tatuering.
Kygo hyllar Avicii med tatuering.
4 av 5
Kygo hyllar Avicii med tatuering.
Kygo hyllar Avicii med tatuering.
5 av 5
Kygo hyllar Avicii med tatuering.

Kygo hyllar Avicii med tatuering: "Det där gav mig gåshud"

Den norska artisten och DJ:n Kygo hyllar nu Tim "Avicii" Bergling med en väldigt speciell och fin tatuering i hans minne.


Fredag den 20 april så hittades den svenska DJ:n Tim "Avicii" Bergling död i staden Muskat i Oman där han befann sig på semester. 

Avicii sörjs av familj, vänner och sina miljontals fans. I hans födelsestad Stockholm hölls en offentlig minnesstund där Avicii, som bara blev 28 år gammal, hyllades.

Många artister gick även ut och beklagade sorgen, och en av de var den norska stjärnan Kygo. När han nåddes av det sorgliga dödsbeskedet så delade Kygo en bild på sig själv tillsammans med Avicii från år 2014.

Kygo och Avicii tillsammans år 2014. Bildkälla: Twitter/kygomusic

– Jag kan inte fatta att det är sant. Min största inspiration och anledningen till att jag började göra elektronisk musik. Tack för all glädje du gav världen med din musik. Vila i frid, skrev Kygo om Avicii.

Tidigare i veckan valde dessutom Kygo, eller Kyrre Gørvell-Dahll som han egentligen heter, att göra en hyllningstatuering till Avicii. 

På studion Bang Bang Tattoo i New York så gjorde Kygo två tatueringar – dels blev det en palm på undersidan av armen. På handleden gjorde han även Aviciis logotyp, och på sin Instagram visar nu Kygo tatueringarna. 

Kygo visar sin Avicii-tatuering på handleden. Bildkälla: Instagram/kygomusic

I kommentarsfältet har både fans till Kygo och Avicii hyllat den fina tatueringen, med hundratusentals likes och tusentals kommentarer: 

"Älskar båda tatueringarna men Avicii-tatueringen är ju bara så fin! Som dessutom passar dig i och med att han va din största inspiration"

"Så jävla fint"

"När jag fyller 18 år ska jag göra en likadan. Jag älskar Aviciis musik". 

"Jag älskar Avicii-tatueringen!"

"Jag tycker att det är dags att vi aviciiers gör samma tatuering för att hylla Tim!"

"Det där gav mig gåshud!". 

En närmare titt på Kygos hyllningstatuering till Avicii. Bildkälla: Instagram/jonboytattoo

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

1 timme sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.