Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Felicia Bergström berättar sanningen om Farmen VIP

- 29/05/2018, 14:43

Har du undrat om de deltagarna som är med i Farmen VIP lever så strikt som det ser ut? Nyheter24 har träffat Youtubern Felicia Bergström som valde att hoppa av mitt i säsongen. Här får du veta hur deltagarna har det på riktigt.

Felicia Bergström, 24, född 5 februari 1994, är en svensk YouTuber. Hon är född och uppvuxen i Stockholm. Felicia fick sitt genombrott via sin YouTube-kanal där hon lägger upp videos som kretsar kring allt från test av olika produkter till vloggar om hennes vardag. 

Hon startade sin Youtubekanal år 2012 och har i dagsläget över 272 000 prenumeranter och hennes videos har totalt setts över 60 miljoner gånger.

Felicia var tidigare i år med i Farmen VIP, men valde att lämna programmet frivilligt. 

Men varför valde hon att lämna? Felicia hade uppnått sin ”bucketlist” som hon hade när hon klev in i farmen. ”Bucketlistan” innehöll bland annat att mjölka en ko, vara ”storbonde” och ”andre kämpe”, göra sitt egna smör och slakta en gris. Det kan du läsa mer om här.

I programmet får deltagarna fixa sin egna mat, gå på dass och en dusch finns inte i sikte. Men är det verkligen så som programmet visar eller har deltagarna dolda tillgångar de får? 

Nyheter24 träffade Felicia och hon fick berätta mer om livet under tiden i Farmen.

– Dusch finns inte, om du ska duscha så är det ner i sjön. Toaletten är ett utedass, om du inte vill använda naturen. Det är rått och ärligt, men helt fantastiskt, berättade Felicia. 

Även om Felicia valde att hoppa av Farmen VIP så berättade hon att det är bland det bästa hon har gjort och att hon var väldigt glad över att hon ställde upp i programmet.

– Det är så skönt att logga ut från alla sociala medier och bara försvinna totalt. Vi hade ingen el eller mobiler, så skönt, sa Felicia.

Felicia Bergström
Felicia Bergström med Samir Badran, Klara Svensson och Ben Mitkus. Bildkälla: fellsis/Instagram

Det här kanske du inte visste om Felicia

Felicia har i sina videos pratat en del om mobbingen hon utsattes för i många år. Hon har berättat att det fungerat som en drivkraft i hennes mål att bli en stor Youtubestjärna.

Hon har genomgått sju-åtta operationer då hon bröt lårbenshalsen för ett par år sedan. Felicia har idag en höftprotes, så hon själv säger att hennes höft är gjord av metall. 

Det hela ägde rum när hennes hund sprang iväg och hon då skulle springa ned för en trappa. Det knakade till och hon ramlade sedan och bröt lårbenshalsen. Hon lider av en skelettsjukdom som kan liknas vid benskörhet.

Se intervjun i klippet ovan.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kan du vara utan din mobil?