Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hailey Baldwin – allt du vill veta om Justin Biebers flickvän

- 29/07/2018, 22:54

Här är allt du vill veta om Justin Biebers flickvän Hailey Baldwin – hur lång är hon? Hur mycket pengar tjänar hon? Hur träffades Hailey och Justin? Och har Hailey verkligen gjort skönhetsoperationer?

Den 7 juli friade Justin Bieber, 24, till sin flickvän Hailey Baldwin, 21. Här kan du läsa mer om parets fina förlovning och är du nyfiken på den helt fantastiska förlovningsringen kan du se bilder och läsa mer om den här. 

Men är du också nyfiken på modellen Hailey som har 14 miljon följare på Instagram och nu är namnet på allas läppar? 

Vi har tagit reda på allt du vill veta om kvinnan som fick Justin på fall...

Hailey Baldwin
Hailey Baldwin är modell och TV-personlighet. Bildkälla: Instagram/haileybaldwin

Hur träffades Hailey Baldwin och Justin Bieber?
Justin och Hailey träffades redan 2009 då de presenterades för varandra av Haileys pappa.

 Vintern 2015 började Justin och Hailey att dejta och åker på en romantisk resa tillsammans som Justin dokumenterade flitigt på Instagram. 

På nyårsafton så publicerade Justin en bild på de två där de hånglade och det faktum att de var ett par tycktes klart. 

Justin Bieber och Hailey Baldwin
Justin Bieber och Hailey Baldwin har tidigare varit ihop – men det slutade i drama. Bildkälla: Instagram/justinbieber

Men i augusti 2016 så tog förhållandet mellan Justin och Hailey slut. Justin avföljde Hailey på Instagram och de följande två åren så var inte längre Justin och Hailey vänner. 

Justin dejtade under den här tiden bland annat Sofia Richie och även sin ex-flickvän Selena Gomez. Hailey i sin tur sammankopplades med Shawn Mendes

Så i juni 2018 så började Justin och Hailey att dejta varandra igen och den här gången sa det verkligen klick. Kort därefter så friade nämligen Justin till Hailey med en enorm diamantring och på sina sociala medier har paret öppet skrivit om sin kärlek. 

Vad heter Hailey Baldwins föräldrar?
Hailey är dotter till skådespelaren Stephen Baldwin och den grafiska designern Kennya Deodato Baldwin. Haileys mamma är född i Brasilien och har påbrå från Italien och Portugal. Haileys pappa har i sin tur påbrå från både England, Irland, Frankrike och Tyskland.

Hailey Baldwin och Stephen Baldwin.
Hailey Baldwin med sin pappa Stephen Baldwin. Bildkälla: Dan Steinberg/AP/TT Bild

Hur lång är Hailey Baldwin?
Hailey Baldwin är 171 centimeter lång.

Vad jobbar Hailey Baldwin med?
Hailey är modell, och hon gått visningar för bland annat Topshop, Moschino, Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana och Elie Saab

Hailey har även synts i magasin som Vogue, Glamour Tatler, i-D, Elle och Harper's Bazaar. Hailey hade tidigare kontrakt med agenturen Ford Models, men i mars 2016 bytte hon agentur till IMG. 

Hailey Baldwin
Hailey går en visning för Julien Macdonald i London. Bildkälla: Vianney Le Caer/AP/TT Bild

Där är hon kollega med bland annat Cara Delevingne, Alessandra Ambrosio, Gisele Bundchen, svenska Elsa Hosk och syskonen Bella, Gigi och Anwar Hadid.

Hailey syns även i underhållningsprogrammet "Drop the mic" där kända personer utmanar varandra i rap battle.

Hur mycket pengar tjänar Hailey Baldwin?
Det går inte direkt någon nöd på Hailey Baldwin när det kommer till pengar. Enligt Elite Daily har Hailey mastiga 26 miljoner kronor på kontot.

Hur gammal är Hailey Baldwin?
Hailey Rhode Baldwin föddes den 22 november 1996 och är alltså 21 år gammal. Hailey föddes i Tuscon, Arizona och bor nu i New York.

Hailey Baldwin och Justin Bieber
Hailey Baldwin och Justin Bieber är nyförlovade <3>

Har Hailey Baldwin gjort några skönhetsoperationer?
Hailey Baldwin förnekar själv att hon skulle ha gjort några skönhetsingrepp. Men ryktena om att Hailey skulle ha opererat sin näsa mindre och även ha fillers i läpparna har cirkulerat under flera års tid. På tidiga bilder av Hailey är hennes överläpp betydligt tunnare – och kring år 2014 så förändrades hennes läppar över en natt.

Hailey Baldwin
Hailey Baldwin år 2010. Bildkälla: Matt Sayles/AP/TT Bild

Hailey berättade i en intervju med OK! Magazine om sina tankar kring ryktena. 

– Alla tror att jag har opererat mig. Vill folk att jag ska gå till doktorn så att de kan undersöka mitt ansikte och få bevis på att jag inte har opererat mig? Min mammas familj ringer henne och frågar om jag har opererat näsan och läpparna, sa Hailey i intervjun, skriver Daily Mail.

Hailey Baldwin
Hailey Baldwin ser ut såhär nu. Bildkälla: Instagram/haileybaldwin

Hailey har tidigare skrivit på sin Twitter att hennes förändrade utseende beror på att hon har vuxit upp och att hennes ansikte har ändrats naturligt genom åren.