Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Wow – här visar Hailey Baldwin upp sin gigantiska förlovningsring!

Nöje | 09/07/2018 19:54

Under helgen så friade Justin Bieber till Hailey Baldwin. Nu så cirkulerar det flertalet bilder på sociala medier på den GIGANTISKA förlovningsringen. Vad tycker du om den?

Sommartid och giftermål ligger i luften, lika så för popstjärnan Justin Bieber som under lördagen ställde den magiska frågan till skådespelerskan Hailey Baldwin under deras semester på Bahamas.

– Justin hade ordnat allt med ringen när de var i New York och han visste att han ville fria till henne. Det var ett ganska plötsligt beslut men Justin har alltid vetat att han och Hailey har haft ett speciellt band som inte går att jämföra med något annat. De har varit vänner väldigt länge, säger en källa till E! News. Här kan du läsa allt om deras förlovning.

Och som det ser ut så har popstjärnan och tillika mångmiljonären lagt en hel del slantar på förlovningsringen som Hailey nu stoltsera runt med.


Twitterbild på Hailey Baldwin.
Den omtalade ringen Bild: Twitter

Wow, Bieber – hatten av! Den ringen går inte av för hackor om vi säger så.

Bilderna som blev tagna under söndagen, när paret tog det lite lugnt vi en bar, blev snabbt virala och nu kan inte folk sluta titta på bilderna på ringen med stora, glimmrande ögon.

Och vem kan klandra dem, det är en ordentlig kolbit Hailey kan visa upp!


Justin Bieber och Hailey Williams i Bahamas.
Den omtalade förlovningsringen. Bild: Twitter

– Wow titta på den ringen, skriver en användare på Twitter.

En annan användare är verkligen imponerad över Justins gåva:

– Hailey ville ha en förlovningsring lik Blake Livelys. Justin friade till henne med hennes drömring. Skaffa er en karl som Justin Bieber.

"Hon är så lycklig"

En källa till tidningen ET har berättat att Bieber har gått runt och funderat på rätt tillfälle att ställa frågan och att nu, efter att han har gjort det, så kunde Hailey inte vara lyckligare. 

– Ringen är vacker och Hailey är så lycklig. Hon har dragit på smilbanden från ena örat till det andra, säger källan.

Så vi riktar ett stort grattis till Justin och Hailey!

TV: Justin Bieber och Hailey Baldwins förlovning – Så gick det till

Tycker du att ringen var fin?