Tisdag 30 Nov
Stockholm

Det här ska Paradise Hotel-deltagarna rösta på i valet 2018

PH-deltagarna avslöjar vilka de lägger sin röst på
Paradise Hotel-deltagarna berättar vad de ska rösta på i valet. Foto: Instagram/ninaglimsell/amarelloo/mattiascoleman

Vi passade på att fråga alla deltagare i Paradise Hotel 2018 om de har bestämt sig för vad de ska rösta på i årets val. Det var minst sagt blandade svar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Valdagen närmar sig med stormsteg och det är god tid att sätta sig in i vad de olika partierna tycker och bestämma sig för vad man ska rösta på den 9 september. 

På måndagen innan valet, 3 september, har Paradise Hotel 2018 premiär och deltagarna är nu tillbaka i Sverige efter inspelningen i Mexiko. Vi träffade alla deltagare på programmets pressträff. 

Eftersom också Paradise Hotel deltagarna ska rösta passade vi på att fråga dem hur pass insatta de är i politiken och om de har bestämt sig för vilket parti de ska lägga sin röst på. 

Vad kommer gänget i Paradise Hotel rösta på? Bildkälla: TV3

Svaren från deltagarna var minst sagt blandade. En del var inte så insatta och kommer fråga någon de litar på om råd för att veta var rösten ska landa. 

– Jag är inte jätteinsatt i valet, jag går mycket efter vad min mamma tycker, säger Mattias Coleman

Andra hade redan bestämt sig för att helt enkelt strunta i hela grejen. 

– Alltså jag har ingen aning, jag kommer inte ens rösta helt ärligt, säger Danijela Djordjevic till Nyheter24.

Hör alla Paradise Hotel-deltagares svar i klippet ovan. 

Om Paradise Hotel 2018

Måndag den 3 september är det säsongspremiär av succén "Paradise Hotel". Precis som tidigare i år så går det ut på att ett gäng singlar ska leva livet på ett lyxhotell i Mexiko, och där ska de snabbt hitta någon att dela rum med. Läs mer om alla deltagare i den nya säsongen här

Måndagar, tisdagar och onsdagar klockan 22.00 sänds Paradise Hotel på TV3 och Viafree. Programledare för "Paradise Hotel" är Malin Gramer. Årets Studio Paradise kommer att ledas av Smail Alihodzic och Aina Lesse.

Redan innan alla deltagare släpptes kunde Nyheter24 avslöja att en av deltagarna är ex-pojkvän till en riktig gammal Paradise Hotel-räv, nämligen Paulina "Paow" Danielsson. Här kan du läsa mer om det

Vet du vilka du ska rösta på?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela