Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det händer när Ex On The Beach-deltagarna åker ut – men kommer tillbaka

Nöje | 14/09/2018 13:18

Det finns många frågor och funderingar kring tittarsuccén Ex On The Beach. Därför tog deltagaren My Karlberg tillfället i akt och besvarade några av de vanligaste frågorna hon får om programmet.

Det är den 30 september som den femte säsongen av Ex On The Beach Sverige har premiär. Listan på årets deltagare är minst sagt välvald och det utlovas mer drama, bråk,sex och intriger än någonsin. 

Programmet har kommit att bli en riktig tittarsuccé i Sverige och var förra året det största Svenska programmet på webben. 

Då programmet skapat så mycket engagemang så uppkommer det väldigt många frågor om inspelningen och hur det går till bakom kulisserna. Vet deltagarna att deras ex kommer att komma in? Hur går det till när exen kommer upp ur vattnet? Vinner man några pengar?

Du missar väl inte årets säsong av Ex On The Beach?
Här är startåttan för i år. Känner du igen dom? Bildkälla: Dplay

Och en av frågorna många undrat över är hur det går till när deltagarna åker ut ur programmet, men sedan kommer in igen. Vart håller de hus, och är det bestämt redan när de åker ut att de ska komma in igen?

Under en Q/A väljer nu deltagaren My Karlberg att berätta om vad som händer efter att man åkt ut, då det var exakt vad hon fick vara med om när hon var med i säsongen 2017.

– Melissa fick välja att bryta upp ett par, och då valde hon mig och Tristan. Så jag packade mina väskor tillsammans med Tristan på morgonen. Sen fick jag ju gå därifrån ned på stengången, och ned för trappan där man gick när man skulle på dejter. Jag sa hejdå till alla och grät som ett barn. Alltså jag grät hejdlöst, berättar hon. 

My Karlberg var en av deltagarna i Ex On The Beach 2017. I en Q/A besvarar hon nu några av tittarnas frågor. Bildkälla: My Karlberg Instagram

– Jag försökte vara stark så jag inte skulle bryta ihop. När jag kom ned för trappan så stod en tjej från produktionen som tog emot mig med öppna armar och kramade mig. Jag fortsatte gråta och frågade om jag fick ringa mamma, men det fick jag inte. Jag skickades istället till min sista synk där jag skulle berätta hur allting kändes. Sen sa dom att en bil stod och vänta på mig dit jag gick, säger My i sin Q/A.

När My sedan kom till bilen antog hon att det var dags att resa hem till Sverige. Funderingarna om vad hon skulle göra när hon kom hem började cirkulera i huvudet. 

– Produktionsledaren kom och satt sig i bilen och jag antog att hon kom för att jag skulle få min telefon. Så fick jag den inte? Utan istället klappade hon mig på armen och sa att jag skulle få komma tillbaka. 

– Och vad man gör under tiden man är borta? Jo jag befann mig på ett hotellrum som inte var speciellt lyxigt där jag satt i fem dagar. Det enda jag hade var en bibel och en TV som inte fungerar. Men det man gör är att vänta på att få komma tillbaka till hotellet, säger hon.

Ex on the beach är snart tillbaka
My och Tristan träffades inne i Ex On The Beach. Redan från början började paret flirta med varandra men nekade till att det var några känslor inblandade. Bildkälla: Dplay

My får även en fråga om huruvida hon och Tristan är tillsammans idag. Och mycket riktigt är dom det. 

– Ja nu är vi officiellt tillsammans. Jag är lycklig och vi tar hand om varandra, avslutar hon.