Torsdag 26 Maj
Stockholm

Gina Dirawis kommentar till Zara Larsson förvirrar fansen

Zara och Ginas Instagram-game har förvirrat Zaras följare. Bildkälla: Stella Pictures
Zara och Ginas Instagram-game har förvirrat Zaras följare. Bildkälla: Stella Pictures. Foto: Stella Pictures

Zara Larssion och Gina Dirawi är mitt uppe i ett instagramskämt som ingen annan tycks förstå än just dom. Det hela började när Zara publicerade en bild där hon berättar hur hon raggar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det är allmänt känt att Zara Larsson är en baddare på att ragga. Hon haffade bland annat sin modellpojkvän via Twitter på ett extremt queenigt sätt. Zara publicerade en bild på sin framtida pojkvän Brian H Whittakertillsammans med texten.

"Vem är du, vart bor du, hur gammal är du och hur gillar du dina ägg på morgonen?"

Denna Tweet skulle resultera i att Brian och Zara blev tillsammans. Bildkälla: Zara Larsson Twitter

Och tro det eller ej – men med hjälp av sina fans kom Zara i kontakt med Brian som flög tvärs över Atlanten för att hälsa på sångerskan. Några veckor senare var de ett par. 

Delade med sig av sina flörtkunskaper

För ett par dagar sedan valde Zara att på ett skämtsamt sätt dela med sig av sina flirtkunskaper. Hon publicerade en bild på sin Instagram där hon poserar på ett speciellt sätt och skrev till sin bild: "Zaras flirtingtips: Berätta ett jättedåligt skämt för någon och gör sedan den här posen. Fungerar 10 av 10 gånger".

Bloggbevakning uppmärksammade en kommentar från Gina Dirawi, som skrev under Zaras bild: "Känns som att endast vidriga själar gör så". Bildkälla: Bloggbevakning.se

Många av Zaras följare kommenterade bilden med hyllande ord då de kände igen sig i sitt raggande. Men någon som fick folk att höja lite på ögonbrynen var TV-profilen och komikern Gina Dirawi.

Gina Dirawi är en av våra mest folkära och mångfaldigt hyllade programledare. Bildkälla: Stella pictures

Under Zaras bild har hon skrivit: "Känns som att endast vidriga själar gör så", följt av en gråtande gubbe. Och många av Zaras följare är nu nyfikna på vad hon menar. 

Vi gissar på att det är ett internskämt mellan Zara och Gina – men Zaras följare har inte riktigt uppfattat det hela likadant utan många har nu skrivit under Ginas kommentar och frågar vad hon menar. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Louvrens förre chef åtalas för pengatvätt

Justin Timberlake säljer sin låtkatalog

Publicerades: 1 timme sedan

GES avslutar på Cirkus

Publicerades: 2 timmar sedan

Noah Cyrus talar ut om missbruket

Publicerades: 3 timmar sedan

De gästar "Lotta på Liseberg"

Publicerades: 3 timmar sedan

Madonna kräver ändring av vapenlagarna

Publicerades: idag 09:17