Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jon Bon Jovi skrev låt med Avicii: "Tappade bort texten"

Nöje | 28/09/2018 14:53

I fredagens Skavlan gästas studion av världsartisten Jon Bon Jovi. Han berättar om dagarna med Avicii i studion och samarbetet som de planerade tillsammans.

I kvällens avsnitt av Skavlan så är Jon Bon Jovi en av gästerna som bjudits in till studion. Fredrik Skavlan frågar om de rykten han hört om ett samarbete med Tim Bergling eller Avicii och undrar vad som hände med det de skapade tillsammans. 

– Han var en sötnos och skickade en låt och bad mig skriva en text till den, så det gjorde jag, berättar Jon Bon Jovi. 

Men tyvärr så dök problem upp i samarbetet. Både Avicii och Jon Bon Jovi försökte få till låten, men Avicii hade inte tillgång till alla filer som fanns i låten och kunde därför inte göra alla ändringar som krävdes. 

– Det blev inget av det, tyvärr, berättar Jon Bon Jovi i Skavlan. 

Avicii, Tim Bergling
Avicii, Tim Bergling. Bildkälla: Amy Sussman/Invision/AP/TT

Tanken var alltså att Jon Bon Jovi skulle skriva en låttext och sjunga den på en av Aviciis egna låtar. Låttexten var helt klar men eftersom Avicii vid tillfället inte hade med sig alla verktyg som krävdes för att färdigställa låten så slutade det där. 

– Jag tror jag har tappat bort texten eller så gav jag den till honom, säger Jon Bon Jovi. 

Minns Avicii som en rar pojke

Jon Bon Jovi minns Tim Bergling som en rar pojke med mycket talang. De tillbringade inte mycket tid tillsammans, bara två dagar. Så Jon Bon Jovi berättar att han inte visste något om Tims problem. 

– Men det är förkrossande när en ung artist går förlorad, säger han. 

Hör Jon Bon Jovi berätta själv i klippet ovan. 

Skavlan sänds fredagar 21:00 i SVT1.