iamthetwintwin
Isabella Löwengrip låter bilderna på sin stalker ligga kvar. - Foto: Isabella Löwengrip blogg/Stella Pictures

Isabella Löwengrips stalker identifierad – men bilderna ligger kvar

Isabella Löwengrips fans hjälpte till att sprida bilden på mannen som stått utanför Isabellas hus, detta gjorde att han snabbt kunde identifieras. Men nu har följarna reagerat på att Isabella låter bilderna vara kvar.


Isabella "Blondinbella" Löwengrip uppgav under gårdagen att hon och hennes familj under flera veckors tid har blivit störda av en man som inte låter dem vara i fred. Mannen har under flera tillfällen dykt upp utanför Löwengrips hus, gått omkring runt huset och bara stått på verandan och stirrat. Flera gånger under kvällstid. 

Isabella fick tillslut nog och valde då att gå ut med bilder på mannen som stått utanför hennes hus och suttit på hennes veranda. 

Med hjälp av människor som spridit bilderna så har mannen nu identifierats. Han är känd på Lidingö för att terrorisera kvinnor. Bildkälla: isabellalowengrip.se
Mannen har dykt upp i tid och otid på Isabellas veranda och runt hennes hus. Bildkälla: isabellalowengrip.se

Tack vare följarnas hjälp kunde mannen snabbt identifieras, och de har nu tagit saken vidare. 

"Tack bästa bästa ni. Tack vare er blev han identifierad nästan direkt. Han har betett sig illa mot ett flertal kvinnor på Lidingö. Nu tar vi det här vidare, återkommer med vad som sker", skrev hon ut på sin blogg.

Men nu har följarna reagerat på en sak. Nämligen att Isabella har kvar de ocensurerade bilderna på mannen – trots att han redan identifierats. Hennes läsare tycker även att det är konstigt att hon  inte modererat kommentarsfältet om stalkern för att på så sätt få bort rasistiska kommentarer. Detta uppmärksammade Bloggbevakning som tog emot en rad olika kommentarer om det hela.

Folk har börjat reagera på Isabellas kommentarsfält samt det faktum att bilderna på stalkern ligger kvar. Bildkälla: Bloggbevakning.se
Följarna diskuterar nu huruvida Bella har kvar bilderna och kommentarer för att generera trafik. Bildkälla:Bloggbevakning.se

Huruvida Bella kommer att ta bort bilderna – det återstår att se. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att Isabella borde ta bort bilderna på stalkern?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ändringen - Israel får medverka på Kulturnatt

Hon får radions lyrikpris

"Ett visionärt raseri" belönas med Sveriges Radios lyrikpris. Judith Kiros får priset för diktsamlingen "Det röda är det gränslösa".

Felicia Book har sadlat om helt – det gör hon idag

Anna Books dotter Felicia Book växte upp i rampljuset, och har varit med i både Farmen VIP och Fångarna på fortet. Men nu har Felicia lämnat kändisvärlden bakom sig, och satsar helt och fullt på sitt nya jobb.

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

2 timmar sedan
Tuva Novotny har, under hela sina karriär, varit mycket hemlighetsfull kring sitt privatliv. Under smygpremiären av "Allt och Eva" visade hon dock upp sina två döttrar på röda mattan.

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

3 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

3 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.