Årets Bachelor David Möller och utsikt från ett hotell med pool.
Här kanske man skulle kunna tänka sig att bo? - Foto: Apollo / Stella Pictures

Här spelas nya säsongen av Bachelor in – se bilderna här

Ikväll är det äntligen dags för den nya säsongen av Bachelor och det är inte ett dåligt hotell som David Möller ska bo i. Se alla bilderna här.


Ikväll är det äntligen säsongstart för nya säsongen av Bachelor – när leken blev allvar på TV4. Och likt förra säsongen kommer deltagarna att omringas av lyxiga miljöer, inte minst huvudpersonen David Möller. David kommer att bo på hotell Salvatore i Parga och TV4 har verkligen inte sparat in på kostnaderna här. 

På hotellets hemsida går det att läsa följande om lyxresorten:

"Salvator Hotel Villas & Spa är ett hotell i gröna omgivningar i utkanten av Parga. Här finns ett spa med behandlingar som gör underverk för själen. För att få ut det mesta av din semester kan du boka en trerumsvilla med privat pool."

Hotell Salvador

Så hur ser lyxhotellet ut? Nyheter24 har alla bilder. 

Här kan David ha det trevligt med en drink i handen. Bildkälla: Apollo
Gott om utrymme för en person. Bildkälla: Apollo
Stor och härlig pool. Vi gissar att David använde sin privata istället. Bildkälla: Apollo
Poolen på hotellet. Bildkälla: Apollo
Inomhuspool finns om det börjar regna. Bildkälla: Apollo
Otrolig utsikt hade David Möller på hotell Salvador. Bildkälla: Apollo
Ordentligt med möjligheter för avslappning. Bildkälla: Apollo

Inspelningsplatser för dejterna

Det kommer även finnas stora möjligheter för David Möller att imponera på hans eventuella fru, platserna där dejterna spelas in är nämligen också helt otroliga. Se bilderna här.

Vem tackar nej till ett romantiskt vattenfall? Bildkälla: Apollo

Souli Watermills är en av platserna där David får tillbringa tid med en dejt. Visst att vattenfall är romantiskt och så, men detta är väl bara helt hänförande?

Utsikten från Avocado Bar. Bildkälla: Apollo

Vad sägs om en liten drink eller middag på Avocado bar? Visst avokado är gott, men denna utsikt? Wow! Här kan nog en dejt bli riktigt lång och mysig. För visst skulle man inte kunna sluta titta ut?

Ibland kan det var skönt med en dag på beachen. Bildkälla: Apollo

Valtos Beach ska vara en av Pargas finaste stränder. Och visst hade man inte tackat nej till en dejt med den här utsikten? Vilket klimat! Och havet? Det är ju helt klarblått, riktigt fint. Kanske är det inte heller fullt med turister exakt hela tiden? Så David och tjejen får ha sin dejt lite ifred.

Vill du se bilder på fler av inspelningsplatserna? Då hittar du de i spelaren ovan.

Känner du igen Rebecca Karlsson i Paradise Hotel? Det är faktiskt inte så konstigt, hon har nämligen medverkat i en annan dokusåpa. Är du intresserad att veta mer? Då kan du läsa artikeln här.

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Bachelor?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...