Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Måns Zelmerlöw fick sin mobil stulen – tog saken i egna händer

Nöje | 18/10/2018 08:26

Måns Zelmerlöw fick under onsdagens sin mobil stulen. För att få tillbaka den fick han, med hjälp av polis, ingripa mot en person.

Måns Zelmerlöw var under onsdagskvällen ute och spelade biljard med några vänner, men vad han inte visste var att hans mobiltelefon skulle försvinna. Hur den försvann? Den blev stulen, vilket han själv skriver om på sin Instagram.

Hitta min Iphone

När Måns Zelmerlöw förstod att mobilen var borta blev han genast rädd och orolig eftersom han misstänkte att han inte hade gjort en kopia av innehållet på den. Mobilen innehöll nämligen flera personliga bilder på bland annat hans son. Därför var han fast besluten om att hitta den igen. 

Och hitta den det gjorde han med hjälp av appen Hitta min Iphone. Vart den befann sig? I ett parkeringsgarage utanför Stockholm.

Ingrep med polis

Zelmerlöw hörde direkt av sig till polisen och sa att han tänkte åka och hämta den, men blev avrådd. Men Måns valde trots det att sätta sig i en taxi och åka mot platsen. I taxin hörde han av sig till polisen igen och bad om att få backup. Polisen valde att lyssna och kom till undsättning. 

"Jag ringde polisen och sa att jag skulle åka dit, de sa åt mig att inte göra det. Jag tog en taxi ändå. Ringde polisen igen och sa att jag behövde backup. De sa ja.", skriver Måns Zelmerlöw på Instagram. 

Måns konfronterade mannen som antagligen blev rätt så förvånad. Mannen började kort därefter att springa från platsen, men med hjälp av polisen så lyckades man lokalisera mobilen samt komma över mannens kontaktuppgifter. 

Måns Zelmerlöw med tre poliser och en polishund.
Måns Zelmerlöw poserandes med poliser. Bildkälla: Måns Zelmerlöw/Instagram

Polisen visar inte ansiktet

När Måns hade fått tillbaka sin mobil ville han ta en bild med polisen, som ställde upp. Men de ville inte visa sina ansikten eftersom att de är rädda för att bli påhoppade utanför jobbet.

Och han var extremt tacksam för att de hade kommit. 

"Jag är så tacksam för allt ni gjorde i kväll och jag vet att det verkade som en fånig grej men för mig var det verkligen viktigt. Tack!", skriver han på sin Instagram.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Måns Zelmerlöw berättade om sin otrohet för Ciara Janson. Vill du veta mer? Då hittar du artikeln här.

Har du blivit av med din mobil någon gång?