Måns Zelmerlöw med poliser, polisbil.
Måns Zelmerlöw och polisen gjorde en gemensam insats för att få tillbaka mobilen. - Foto: Måns Zelmerlöw/Instagram/Johan Nilsson/TT

Måns Zelmerlöw fick sin mobil stulen – tog saken i egna händer

Måns Zelmerlöw fick under onsdagens sin mobil stulen. För att få tillbaka den fick han, med hjälp av polis, ingripa mot en person.


Måns Zelmerlöw var under onsdagskvällen ute och spelade biljard med några vänner, men vad han inte visste var att hans mobiltelefon skulle försvinna. Hur den försvann? Den blev stulen, vilket han själv skriver om på sin Instagram.

Hitta min Iphone

När Måns Zelmerlöw förstod att mobilen var borta blev han genast rädd och orolig eftersom han misstänkte att han inte hade gjort en kopia av innehållet på den. Mobilen innehöll nämligen flera personliga bilder på bland annat hans son. Därför var han fast besluten om att hitta den igen. 

Och hitta den det gjorde han med hjälp av appen Hitta min Iphone. Vart den befann sig? I ett parkeringsgarage utanför Stockholm.

Ingrep med polis

Zelmerlöw hörde direkt av sig till polisen och sa att han tänkte åka och hämta den, men blev avrådd. Men Måns valde trots det att sätta sig i en taxi och åka mot platsen. I taxin hörde han av sig till polisen igen och bad om att få backup. Polisen valde att lyssna och kom till undsättning. 

"Jag ringde polisen och sa att jag skulle åka dit, de sa åt mig att inte göra det. Jag tog en taxi ändå. Ringde polisen igen och sa att jag behövde backup. De sa ja.", skriver Måns Zelmerlöw på Instagram. 

Måns konfronterade mannen som antagligen blev rätt så förvånad. Mannen började kort därefter att springa från platsen, men med hjälp av polisen så lyckades man lokalisera mobilen samt komma över mannens kontaktuppgifter. 

Måns Zelmerlöw poserandes med poliser. Bildkälla: Måns Zelmerlöw/Instagram

Polisen visar inte ansiktet

När Måns hade fått tillbaka sin mobil ville han ta en bild med polisen, som ställde upp. Men de ville inte visa sina ansikten eftersom att de är rädda för att bli påhoppade utanför jobbet.

Och han var extremt tacksam för att de hade kommit. 

"Jag är så tacksam för allt ni gjorde i kväll och jag vet att det verkade som en fånig grej men för mig var det verkligen viktigt. Tack!", skriver han på sin Instagram.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Måns Zelmerlöw berättade om sin otrohet för Ciara Janson. Vill du veta mer? Då hittar du artikeln här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du blivit av med din mobil någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

3 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?