Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Korosh Kananians ilska mot Laila Bagge efter hennes kollaps

Nöje | 19/10/2018 12:04

Laila Bagge kollapsade på semestern – då blev hennes pojkvän Korosh Kananian rasande på henne. Nu berättar Laila detaljerna om vad som hände.

Det har varit en hel del snack om förhållandet mellan Laila Bagge, 45, och Korosh Kananian, 28, den senaste tiden. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit att Korosh kontrollerar Lailas miljoner. Hon har nämligen ett "skojkonto" och när pengarna är slut där så måste hon ringa Korosh och be honom föra över pengar till henne.

– Han tyckte att jag brände för mycket pengar. Han klippte mina kort, han tyckte att jag köper på mig för mycket saker, berättade Bagge i "Succépodden".

Laila Bagge och Korosh Kananian.
Laila Bagge och Korosh Kananian. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Skriverier blev det även när Laila berättade att hon hade gjort fillers i läpparna – och att Korosh då hade reagerat med vrede. När Laila kom hem hade hon fått en rejäl utskällning av Korosh.

– Han sa "gör du det där en gång till, då går jag ut genom dörren. Vad fan", och jag sa "Jag vet, förlåt, förlåt, jag ska aldrig prova igen", sa Bagge i Rix Morronzoo tidigare i oktober.

Nu kommer nästa avslöjande om det annars privata paret Laila och Korosh.

Paret är på semester i Dubai, och i värmen och det njutningsfulla det innebär att vara på semester så glömde Laila bort att dricka vatten. Istället drack Laila vin, drinkar, läsk och kaffe. Men inget vatten...

Laila Bagge
Laila Bagge på semester i Dubai. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Det resulterade i att Laila svimmade och läkare fick tillkallas.

 – Jag blev lite rädd och min man var jättearg i går kväll. Han sa att nu räcker det, nu får det vara nog med det här, berättade Laila Bagge i Rix Morronzoo tidigare i veckan skriver Expressen.

Det här är inte första gången som Laila får uppsöka läkarvård efter att hon kollapsat av vätskebrist, skriver Expressen. 

Är du nyfiken på Laila Bagges pojkvän? Hur träffades paret, vad jobbar han med och var bor dom? Läs mer om Korosh här.