Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paow avslöjar: "Händer att jag tar kokain"

Nöje | 25/10/2018 15:58

Paulina "Paow" Danielsson valde under en frågestund att avslöja att det iband händer att hon tar kokain. "Är inget helgon".

Paulina "Paow" Danielsson har varit i bloggbranschen sedan hon var 14 år gammal. Hennes blogg var för ett par år sedan en av landets bäst besökta och hennes kontroversiella uttalanden och privatliv har engagerat tusentals. 

Efter att hon slagit igenom i bloggvärlden har hon även hunnit medverka i många program. Bland annat har vi sett henne i Paradise Hotel 2013 och 2014, Temptation Island, Lyxfällan, Hemliga beundrare och i år är hon även aktuell i Ex On The Beach. 

Paulina
Paulina slog igenom i TV-rutan 2013 när hon klev in i Paradise Hotel. Året efter var hon med igen och vann hela tävlingen. I år är hon aktuell i Ex On The Beach Sverige. Bildkälla: Dplay
Paow
"Till skillnad från andra influensers så kommer jag inte att leka helgon", skriver Paow på sin Instagram. Bildkälla: Dplay

Men samtidigt som sina inhopp i program går Paow sociala medier varma, och hon sparar inte på det privata direkt, vilket hennes följare fick se under torsdagseftermiddagen då profilen valde att ha en liten frågestund. 

"Vill inte leka helgon"

Under frågestunden fick Paow frågor om bland annat sina relationer, om exet Lancelot Hedman, om sin medverkan i olika program – men även om sin relation till droger. 

"Till skillnad från andra influensers så kommer jag inte att leka helgon och säga att jag aldrig skulle göra det (haha alla sådana människor tar droger) och jag har alltid varit öppen med att jag har tagit/tar kokain när jag vart på större fester såsom ultra, konserter, eller om man varit full på någon efterfest. Inget jag någonsin skulle våga mig på ute på krogen", skriver hon. 

Paow avslöjar att hon brukar droger
"Jag har alltid varit öppen med att jag har tagit/tar kokain när jag vart på större fester såsom ultra, konserter, eller om man varit full på någon efterfest", skriver profilen på sin Instagram
Profilen valde att skriva ut ett längre inlägg om det hela på sin Instagram. Bildkälla: kattpaow Instagram

 

Nyheter24 kontaktade kanalen för att fråga hur de ställer sig till uttalandet.

"Det här är ingenting som vi har hört om, och heller inget vi kan kommentera eftersom det i så fall rör sig om händelser utanför vår produktion. I produktionen har vi nolltolerans mot alla former av otillåtna preparat, och deltagarnas väskor och tillhörigheter kontrolleras", meddelar programmets pressperson.