Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli har drabbats av en gravidkomplikation - Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT, Pelle T Nilsson/Stella Pictures

Charlotte Perrelli inlagd på sjukhus – drabbats av gravidkomplikation

Charlotte Perrelli är gravid med sitt fjärde barn. Under hösten drabbades hon av gravidkomplikationen Vasa Previa och nu har hon lagts in på sjukhus för observation.


Schlagerdrottningen och tv-aktuella Charlotte Perrelli blir snart mamma för fjärde gången. Hon och maken Anders Jensen väntar sitt andra gemensamma barn tillsammans. 

Men tidigare i höstas drabbades Charlotte av komplikationer och nu har hon lagts in på sjukhus för observation, skriver Expressen. 

Drabbats av Vasa Previa 

Vasa Previa heter den gravidkomplikation som Charlotte har drabbats av, vilket innebär att navelsträngen till barnet ligger fel och vaginal födsel är inte längre ett alternativ. Komplikationen innebär vidare att det finns risk att hon drabbas av blödningar. 

För att inte riskera sitt eget eller hennes barns liv kommer hon att göra ett kejsarsnitt när det är dags för den lille att komma till världen.

Observeras på sjukhus 

Enligt Expressen har Charlotte tidigare sagt att hon varit okej med att gå hemma och vänta på förlossningen eftersom hon bor så pass nära sjukhuset att det skulle gå snabbt att åka dit när det är dags. 

Men nu vill läkarna hålla ett litet extra öga på henne och barnet i magen och därför har hon lagts in på sjukhus för observation. I ett sms till Expressen förklarar hennes manager hur det ligger till med Charlotte.

”Det stämmer att Charlotte är inlagd på sjukhus för observation. Hälsar att hon under omständigheterna mår bra. Av samma anledning har vi bokat av alla hennes åtaganden, däribland de tv program du nämner” bekräftar managern Joakim Jordansson i ett sms till Expressen. 

Ställer in sin medverkan 

Programmen som managern syftar på är "Skavlan" och "Hellenius hörna", som det var planerat att Charlotte skulle medverka i. Men på grund av hennes dagsläge kommer hon alltså inte längre kunna gästa något av programmen. 

Tidigare barn

Sedan tidigare har Charlotte tre barn. Hennes två äldsta barn, två söner, har hon tillsammans med sin ex-man Nicola Perrelli. De föddes 2004 och 2006. 

Med sin nuvarande man Anders Jensen har hon ett barn sedan tidigare, även det en son. Han föddes 2013. 

Tidigare i år avslöjade Charlotte att det var ytterligare en pojke som skulle komma till världen.

– Jag kan avslöja att det är ytterligare en liten kille här i magen. Min fjärde son. Jag kan visst bara producera killar, sade hon då till Aftonbladet

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur mycket artisterna i "Så mycket bättre" tjänar, där Charlotte Perrelli är en av dem. Det kan du läsa mer om här!


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du barn?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.