Här är trailern för den nya Pokémon-filmen "Detective Pikachu"

- 13/11/2018, 15:23 -
Detective Pikachu

Här är den sprillans nya trailern för live action Pokémonfilmen som kommer ut nästa sommar.

Faksimil: Warner Bros. Detective Pikachu

I sommar kommer du att kunna se Pikachu, livs levande, på bioduken. Kolla in trailern för den nya live action Pokémon-filmen "Detective Pikachu" här.

Du har något helt fantastiskt att se fram emot i sommar. Då har nämligen den allra första live action Pokémon-filmen som någonsin gjorts, biopremiär!

Det innebär att vi för första gången får se Pikachu, livs levande, på bioduken.

Filmen, som kommer ut i maj 2019, följer Pikachu och filmens andra huvudkaraktär, Tim (som spelas av The Get Down-stjärnskottet Justice Smith) när de teamar upp för att lösa ett mysterium. 

Detective Pokémon
Faksimil: Detective Pokémon

I filmen får vi också träffa Lucy (Kathryn Newton) som hakar på duon, tillsammans med Psyduck. 

Filmen bjuder även på en hel del andra Pokémons. Bland annat träffar vi på Jigglypuff i filmen medan han framför en vacker sång på ett sunk-hak. Något som ett riktigt Pokémon-fan nog inte förvånas över.

 Detective Pikachu
Jigglypuff. Faksimil: Detective Pikachu

Möts med blandad kritik

Medan vissa Pokémon-fans är supertaggade på att se "Pika", Jigglypuff och Bulbasaurer på bioduken är vissa andra inte lika imponerade. För till skillnad från den tecknade versionen, så får vi nämligen höra Pikachu prata en hel del i den nya filmen. Och hans röst görs av ingen mindre än Ryan Reynolds

Detective Pikachu
Pikachu. Faksimil: Detective Pikachu

Så om man får lite "Ted" eller "Deadpool" vibes när man ser på den nya trailern, är det kanske inte så konstigt. 

Klicka här för att se hela trailern

I år har det släppts en hel del riktigt bra filmer. Men det finns flera som du säkert har missat. Här är filmerna från 2018 som du definitivt måste kolla inDu kanske också vill läsa om 7 grymma serier på Netflix som du säkert missat?

Kommer du att se den nya Pokémon-filmen?