Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos: ”Såg ut som största blygdläppen"

Nöje | 15/11/2018 16:51

I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld får vi bland annat se när Pernilla förbereder inför sin årliga tjejfest. Bianca kommer över för att hjälpa till och gör en fasansfull upptäckt i bubbelpoolen.

Fem dagar innan Pernilla Wahlgren ska hålla i sin traditionella tjejfest inser hon att alla bitar inte riktigt är på plats. Trädgården är inte i ordning och maten är inte beställd. När Bianca Ingrosso kommer över för att hjälpa till uppdagas det att det enda Pernilla hunnit göra är att skicka ut en inbjudan via sms där hon bjuder till dagsfest, vilket Bianca starkt ifrågasätter då det för henne innebär att man börjar dricka på dagen och slutar dagen efter…  

– Dagsfest? Och så kommer de hit och så är det en trött brunch med kaffe? Vem fan skriver dagsfest i september? På sin trädgård som är helt rutten?

Mystisk varelse i bubbelpoolen

Enligt Bianca är Pernillas trädgård ett sjunkande skepp. Hon erbjuder sig att hjälpa Pernilla och får i uppgift att tömma jacuzzin. Hon åtar sig uppgiften efter suck och stön. När de öppnar upp locket flyter något runt på ytan. 

– Är det ett djur? utbrister Bianca förskräckt. 

Pernilla bekräftar och fiskar upp den lilla varelsen. Bianca inspekterar den närmare och blir påtagligt äcklad. 

– Det såg ut som den största blygdläppen i hela världen. Som att den hade legat i någon slags rapsolja i flera år. Det var det äckligaste jag har sett, säger Bianca.

Pernilla drabbas av kristallsjukan

I avsnittet fortsätter veckan aningen kaosartat. Mitt i allt fixande inför festen drabbas Pernilla av kristallsjukan. Hon blir yr och får problem med att använda ena armen. När Pernilla mår bättre igen kommer Bianca, Alice och Linnea hem till henne för att träffa två hundvalpar. Det är nämligen dags för ett tillskott i familjen – men vilken av de två gulliga små valparna ska de välja?  

Och nu tillbaka till den stora frågan: Vad är det egentligen som flyter runt i Pernilla Wahlgrens bubbelpool? En blygdläpp marinerad i rapsolja? Ett slemmigt litet djur? Eller en utomjording? 

Se klippet ovan och avgör själva. Eller se hela avsnittet torsdag 15 november 21.00 på Kanal 5 eller Dplay. 

Vad tror du att Bianca hittade i poolen?