Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så fick Jocke och Jonna reda på vem mannen är som hotar Lunabelle

Nöje | 19/11/2018 10:27

Det var för ett par dagar sedan som Joakim och Jonna Lundell mottog grova dödshot hot mot sig själva och mot sin dotter Lunabelle. Efter bara några dagar hade de kunnat lista ut vem personen var – och nu gjort en polisanmälan.

Det var under fredagskvällen som Joakim och Jonna Lundells dotter Lunabelle fick dödshot riktade till sig via Instagram. Hotet bestod av en väldigt grov text som tydligt riktar hot mot dottern samt mot Jocke och Jonna, något som Joakim delade med sig av på sin Instagram-story.

Dödshoten var mycket stötande och obehagliga med stötande bilder till. Bland annat visade bilderna hur personen skadar sig själv med olika tillhyggen – bland annat har han eldat på sig själv, bränt sig med cigarettfimpar samt huggit sig själv med en kniv. Han bär även en svart mask som täcker ansiktet. 

"Personen har en psykisk sjukdom och hör röster och har tidigare skadat djur. Jag tänker inte sjunka till samma nivå och skada personen hur arg man än blir! Jag hoppas polisen agerar och att personen får hjälp!", skrev Joakim på sin Instagram-story.

Lunabelle fick mot via Instagram
Joakim visade upp de obehagliga hoten på sin Instagram. Bildkälla: Instagram/Joakimlundell

Efter ett tag skrev Joakim ut att personen som skulle kunna ge honom rätt tips om vem det är som hotar honom och hans familj skulle belönas med 5000 kronor. 

Och efter ett par timmar hade tre av hans följare lyckats luska ut vem personen bakom hoten är. 

Personen bakom kontot sägs vara en man i 17-års åldern som bor i Stockholm, berättar Bloggbevakning. Men trots polisanmälan så tyckts inte så mycket hända ännu. 

– Polisen gör ingenting efter det som har hänt. Vi har ringt dem om och om och om och om igen. Vi har blivit omkopplade till personer hela tiden känns det som. Jag har börjat tröttna, säger Joakim till Nyheter24. 

När Nyheter24 pratade med polisen kunde de bekräfta att det hade kommit in en anmälan.

– Jag kan bekräfta att det har kommit in en anmälan till polisen om ett dödshot, där det är ett uttalat hot mot en bebis. Vi har inlett en förundersökning i ärendet, säger Arsim Asllani, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Norrköping.

Men trots detta har inte så mycket hänt ännu. Utan Joakim och Jonna väntar på att polisen ska agera. 

Bild från Joakim Lundells Instagram
Joakim och Jonna har hetsringt polisen i panik då de är oroliga att det snart kommer att hända någonting. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

Joakim fortsätter att beskriva sin oro över sig själv och sin familj, han vädjar även till sina fans och olika nyhetssajter att de ska ligga på polisen så någonting händer. 

– De måste ju snart agera innan någonting hemskt händer, säger han.