Därför uppträder inte Stor i kvällens " mycket bättre "

- 24/11/2018, 20:53

Rapstjärnan Stor saknas från livescenen under Christer Sjögrens dag i "Så mycket bättre" i TV4. Är du nyfiken på varför? Här får du svaret.

"Så mycket bättre" i TV4 är inne på sitt sjätte avsnitt från den färgstarka säsongen. Den här dagen i programmet handlar om dansbandskungen Christer Sjögren – och det blir fina tolkningar av hans enorma låtskatt.

Linnea Henriksson väljer att framföra sin låt i en kyrka – och för rapstjärnan Stor blir det också ett annorlunda framförande. 

Han väljer att varken uppträda under lunchen eller middagen, som annars är då artisterna brukar bjuda på sina tolkningar.

– Den låten jag ska göra vill jag att du ska höra där du trivs bäst, säger Stor under lunchen.

– Stor är ju en stjärna som överraskar på många sätt. Jag vet inte vad jag har att förvänta mig – men jag tror att det blir något grymt bra, säger Christer i programmet.

"Hade inte landat helt"

Istället spelar Stor upp sin tolkning för Christer medan de tar en tur i en gammal amerikanare som de åker i på vackra Gotland. Och där i bilen väljer Stor att spela upp sin version av Vikingarnas låt "Veronica".

"Veronica" är en av låtarna från albumet "Kramgoa låtar 7" som släpptes år 1979. Det var Vikingarnas första album med Christer Sjögren som sångare, så albumet är än idag betydelsefullt för Christer.

Stor och Christer Sjögren
Stor och Christer Sjögren i "Så mycket bättre". Bildkälla: TV4

Efter att Stor har spelat upp låten är Christer imponerad och kallar den för ett "mästerverk".

Frida Skogh är pressansvarig för "Så mycket bättre", och för Nyheter24 berättar hon varför Stor valde att framföra låten på det annorlunda sättet.

– Stor hade inte landat helt i sin tolkning under inspelningarna på Gotland men ville ändå spela upp den del av låten som var klar för Christer så det blev under en bilutflykt och eftersom Christer älskar bilar så passade det sig väldigt bra i programmet, säger hon till Nyheter24.