Söndag 5 Dec
Stockholm

Carolina Gynning dejtar en supermodell: "Är väldigt lycklig"

Carolina Gynning och Mathias Bergh
Gynning har hittat kärleken igen. Foto: Stella Pictures

Carolina Gynning har äntligen hittat kärleken igen efter den tuffa separationen från Alexander Lydecker i våras. Den nya kärleken är 32 år och supermodell.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i våras som författaren och konstnären Carolina Gynning, 40, gick ut med att hennes relation med annonsdirektören Alexander Lydecker, 37, var över. Tillsammans har de två döttrar, men efter åtta år tillsammans valde de att gå skilda vägar.  Och Gynning har varit öppen med att det har varit en tuff period efter separationen. 

Har gått vidare

Men nu finns det en glimt i Gynnings ögon igen. Hon har nämligen gått vidare med en ny man. Det är ett tag nu som hon har dejtat den 32-åriga supermodellen och företagaren Mathias Bergh, skriver Expressen.

Carolina Gynning bekräftar nu att de dejtar och hon är så glad!

– Ja, det kan jag bekräfta. Vi dejtar. Jag är väldigt glad, säger Carolina Gynning med ett skratt till Expressen.

Visat sin lycka

Gynning har visat sin lycka på bland annat Instagram. Här skriver hon exempelvis att mycket spännande saker händer i hennes liv. Men framförallt att hennes lycka börjar komma tillbaka. Är det kärleken hon tänker på när hon kramar kudden vid trädet tro?

Vem tänker Carolina Gynning på? Bildkälla: Instagram @carolinagynning

Men vem är Mathias Bergh?

32-åringen upptäcktes redan som 17-åring av en modellscout, wow! Karriären har gått spikrakt uppåt och han har till och med rankats som topp fem största manliga modeller i världen. Inte illa.

Känner du igen honom? Det är inte så konstigt. Han har nämligen varit ansiktet utåt på kampanjer för bland annat H&M, Tom Ford, Gucci, Gant och Boss. Eller kanske har du sett honom på catwalken när han visat upp kläder från Prada och Burberry?

Inte bara modell

Mathias Bergh är inte bara modell. Han har precis grundat modetjänsten Ksting där han även är vd. Men nyligen fick företaget en nya delägare, och inte vilka som helst. Det är författaren Camilla Läckberg och kompanjonen Christina Saliba som nu även har ett finger med i spelet, skriver Expressen.

Grattis och vi önskar såklart all lycka och kärlek till Carolina och Mathias!

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur mycket pengar Carolina Gynning tjänar, och det är sjukt! Nyfiken? Då kan du läsa mer om det här.

Är du kär?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela