Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ex-pojkvännen har kontaktat Isabella Löwengrips livvakt: "Vill förklara sig"

- 26/11/2018, 21:09 -

Ex-pojkvännen och Isabella Löwengrip sågs senast i onsdags när hon bröt kontakten med honom helt. Nu har hon flytt landet på grund av att hon känner sig hotad. Under måndagskvällen har Löwengrips livvakt bekräftat att ex-pojkvännen försöker få kontakt.

Under måndagen gick den framgångsrika entreprenören Isabella Löwengrip ut med på sin blogg att hennes liv just nu är en mardröm.

Hon berättar att hon har blivit grundlurad av en person hon en gång har älskat, en person som fått henne att tro i ett och ett halvt år att han är någon annan.

Vad det verkar så har enligt Löwengrip hennes ex-pojkvän spekulerat bort ”tiotals miljoner kronor”. Och att det ska varit kriminella personer som sökt honom utanför hennes hus.

"Vet inte var han befinner sig"

Nu är Löwengrip på flykt med en fruktansvärd rädsla och känner sig korkad och som en dålig förälder. Hon har även påpekat och varit väldigt tydlig med att hon inte har någon som helst kontakt med ex-pojkvännen i nuläget.

"Vi har ingen kontakt och jag skulle aldrig hjälpa honom i denna situation. Det är viktigt att poängtera. Jag vet inte var han befinner runt om i världen och får heller inte veta. Jag såg honom antagligen för sista gången i mitt liv i onsdag och de ögonblicket gör så fruktansvärt ont", skriver Löwengrip i ett blogg-inlägg.

Söker kontakt

Men att inte ha kontakt verkar inte vara något som är önskvärt från bådas sidor. Nej, nämligen har det enligt Expressen kommit nya uppgifter från Isabella Löwengrips livvakt under måndagskvällen. Ex-pojkvännen ska ha ringt i hopp om att få kontakt med Löwengrip.

– Expojkvännen har kontaktat mig flera gånger i dag och vi har pratats vid på telefon. Han vill få kontakt med Isabella, förklara sig och hitta en utväg, säger Isabella Löwengrips livvakt till Expressen.

Han fortsätter:

– Han handlar ju med värdepapper och det är något som har gått galet. Han har inga pengar kvar.

Kommer inte komma levande ur det här

Senast Löwengrip och ex-pojkvännen hade personlig kontakt var i onsdags.

– Han såg ut som han sett ett spöke. Han var helt vit i ansiktet och trodde inte att han skulle komma levande ur det här, säger Isabella Löwengrip till Expressen.

Hon fortsätter:

– Det uppenbarar sig nya skulder hela tiden och han kommer aldrig kunna komma tillbaka till Sverige. Jag har tagit avstånd och jag skulle aldrig hjälpa honom ekonomiskt. Men jag tycker oerhört synd om hans nära och kära.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Löwengrip känt sig korkad och som en dålig förälder, det kan du läsa mer om här.

Brukar du läsa Isabella Löwengrips blogg?