Torsdag 20 Jan
Stockholm

Nu bekräftar Idol-deltagarna romansen: "Ja vi dejtar"

William Strid
Love is in the air. Idoldeltagarna Kadiatou Holm Keita, 17, och William Strid, 21 bekräftar att de dejtar. Foto: Stella Pictures

Efter att ha sjungit tillsammans, bott tillsammans, ätit tillsammans och repeterat tillsammans har nu deras vänskap förvandlats till kärlek. Vi pratar alltså om Idoldeltagarna Kadiatou Holm Keita, 17, och William Strid, 21.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det börjar närma sig slutet för Idol 2018 och vilken säsong det bjudits på. Våra idoler har i år engagerat tittarna från dag ett och bjudit på shower och låtar utan dess like. 

Två av deltagarna som lyst starkt i år är Kadiatou Holm Keita, 17, och William Strid, 21, som båda två knockade juryn under sina auditions. Båda två har briljerat under sin framträdanden och klarat sig långt i tävlingen, men trots det så lyckades William inte hela vägen utan åkte ut under förra fredagen. 

När Idol-resan började var de bara vänner, men under tidens gång har deras relation utvecklats till kärlek. "Ja vi har en romans", berättar William. Bildkälla: Stella Pictures

Men trots att han inte vann Idol så vann han en annan sak – nämligen Kadiatous hjärta. 

Profilerna gick nyligen ut i en intervju med Hänt att de dejtar. 

William berättade då att han och Kadiatou har träffats i ungefär en månad. När Idol-resan började var de bara vänner, men under tidens gång har deras relation utvecklats till kärlek.

Kadiatou Holm Keita är en av Idolfinalisterna. Bildkälla: Stella Pictures

– Ja vi har en romans, sa han då.

Profilerna valde även att svara på vad de föll för hos varandra. 

– Han är en underbar människa och finns mycket mer, sa Kadiatou.

– Leende, skratt, personligheten, utseende som klår allt, svarade William. 

Grattis till kärleken säger vi!

Kommentera
Kopiera länk
Dela