Miley Cyrus och hennes mamma Tish Cyrus
Miley Cyrus avslöjar mamman Tish Cyrus rökvanor - Foto: Bildkälla: Evan Agostini, Peter Dejong & Richard Shotwell/AP/TT

Miley Cyrus avslöjar allt om föräldrarnas knarklekar

Miley Cyrus gästade hos Jimmy Fallons program The Tonight Show på torsdagen. Sångerskan valde då att berätta om sina föräldrars knarklekar.


På torsdagen var Miley CyrusJimmy Fallons "The Tonight Show". Bland annat berättade Miley att hon ska vara gästsångerska tillsammans med Mark Ronson i komedishowen med Matt Damon som programledare. På lördagens show kommer hon att medverka i Ronsons nya sång "Nothing Breaks Like A Heart". 

Sångarna kommer även att framträda med den nya jullåten "Happy Xmas (War Is Over)" som är en "cover" av John Lennon och Yoko Onos klassiker. Sonen Sean Ono Lennon kommer även att medverka i låten som ursprungligen skrevs 1971 som en julsingel av föräldrarna.

"Hon mår jättebra"

Miley och programledaren Jimmy spelade även ett spel under torsdagskvällens show. Men efter spelandet berättade Miley sanningen om sina föräldrar med fokus och betoning på hennes mamma Tish Cyrus. När Jimmy frågade henne om hur hennes mamma mår ska hon ha svarat:

– Hon mår jättebra. Min mamma är en riktig "stoner" (en person som röker på mycket, reds. anm.), enligt Daily Mail

Miley Cyrus berättar om mammans rökvanor. Bildkälla: Evan Agostini/TT

Tish ska ha varit väldigt kritisk mot när Miley började röka gräs, som att sångerskan var en "liten djävul", skriver Daily Mail. 

Röker som aldrig förr

Men nu röker mamman så som Miley aldrig tidigare sett någon röka. 

Miley berättar även att hennes pappa Billy Ray röker gräs tillsammans med mamman. När de är "höga" leker de med kolibrifåglar. Fåglarna rör sig väldigt långsamt eftersom Mileys pappa har matat dom alldeles för mycket.

– Det är därför jag är så konstig, ska hon ha tillagt.

Om detta var ett planerat samtalsämne under kvällsshowen eller om Miley spontant kände för att dela med sig vet man inte. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om 21-åringen som är en identisk kopia av Miley Cyrus. Har du sett henne? Om inte, kan du se bilder på 21-åringen här. Tycker du också att hon är lik?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Följer du Miley Cyrus?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Carina Burman får Bonnier-stipendium

Sofia Jannok kan få novellpris

En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

1 timme sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

3 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.