Isabella Löwengrip, Jenny Strömstedt och Leif GW Persson
Leif GW Persson tycker till om Blondinbellas hotbild - Foto: Lars Pehrson/SvD/TT / Anders Wiklund/TT

Leif GW Persson om Löwengrips hotbild: "Ett sätt att skaffa reklam"

I Brottsjournalen tycker Leif GW Persson till om att Isabella Löwengrip har en livvakt. Han menar att det kan vara "ett sätt att skaffa sig reklam medialt".


I tisdagens avsnitt av tv-programmet Brottsjournalen har Jenny Strömstedt och Leif GW Persson en diskussion om livvakter. Någon som kommer upp på tal angående detta är Isabella "Blondinbella" Löwengrip, som dock nyligen har brutit helt med sin livvakt. Orsaken till att de avslutade sitt samarbete var för att de "kommit varandra för nära".

Många tycker till om hotbilden

Det har tidigare uppdagats att Isabella har fejkat ett hot som hon gått ut med i sin blogg. Det framkom när hennes ex-pojkvän delade med sig av sms-konversationer som "bevis" på att Isabella tidigare ska ha ljugit om hot.

Efter att de sms-konversationerna kom ut rasade fansen på Isabella Löwengrip. Kommentarsfältet på hennes Instagram flödade, eftersom många var chockade och arga över att hon tidigare har fejkat en hotbild mot sig själv. 

Men det verkar inte bara vara fansen som tycker till om Isabellas hotbild. Självaste Leif GW Persson har även han en tanke om Isabellas livvakter och hotbild.

"Varit tydlig med att hon haft en livvakt"

I tv-programmet påpekar Jenny att Isabella är en av de som varit väldigt tydlig med att hon har haft en livvakt under perioder. Jenny ställer sig frågande till Leif GW om man verkligen är hundra procentigt skyddad, bara för att man har en livvakt.

– Nja, de där angriparna som då är aktuella, de är sällan så deciderade, så att det har nog en ansenligt avhållande effekt, säger Leif GW i tv-programmet.

"Skaffa sig lite reklam medialt"

Han fortsätter:

– Sen så kan man ju ifrågasätta värdet av det primärt. Jag tror att de farhågor som de ger uttryck för på det här viset, de är gemena överdrivna. Det kan ju också vara ett sätt att skaffa sig lite reklam medialt.

Kan det vara så att Leif GW helt enkelt inte riktigt köper hotbilden mot Isabella? 

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Brottsjournalen tog upp fallet med den misstänkta tv-profilen i USA. Det kan du läsa mer om här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja ha en livvakt?
Tack för din röst!