Söndag 1 Aug
Stockholm

Joakim Lundells hyllning till Ebba Busch Thor: "Du är grym"

Joakim Lundell och Ebba Busch Thor
Joakim Lundell hyllar Ebba Busch Thor. Foto: Instagram @joakimlundell / Jessica Gow/TT / Faksimil Instagram @buschebba

Joakim Lundell la sin röst på Moderaterna i riksdagsvalet 2018, men frugan Jonna röstade däremot på ett annat parti – nämligen Kristdemokraterna. Jocke tyckte det var fint att de sympatiserade med olika parti, men nu hyllar han Ebba Busch Thor öppet på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Äntligen har Sverige fått en regering efter flera månaders ovisshet. De olika partierna och partiledarna har blivit hyllade av flera svenska kändisar under året som gått. Några av de som gått ut med vilket parti de röstat på är Youtube-stjärnorna Joakim Lundell, 33 och Jonna Lundell, 24.

Jonna har tidigare avslöjat i en vlogg med Joakim att hon röstade på Kristdemokraterna.

– Det var det jag trodde!, utbrister Joakim i vloggen, och frågar Jonna om det är på grund av den sjukvårdspolitik som Kristdemokraterna driver.

– Ja, exakt. Ni som har följt oss ett tag vet ju att jag har haft så mycket problem med sjukvården och allt det där, så därför känner jag att Kristdemokraterna it is, den här gången, säger Jonna i vloggen.

Röstade olika

Joakim har också sagt att han tycker det är fint att de röstat olika. För Kristdemokraterna fick nämligen inte Jockes röst, utan han valde att rösta på Moderaterna. Här kan du läsa mer om anledningen till det.

Men kan det vara så att Jocke nu ändrat sig? Nu kan vi se honom hylla Ebba Busch Thor på Instagram.

Bildkälla: Instagram @buschebba

Ja, Ebba Busch Thor la upp en bild på Instagram och gav lite instruktioner om hur man kan fixa sig ett medlemsskap i Kristdemokraterna. 

Blir hyllad av Joakim Lundell

Inlägget har fått tusentals likes och hundratals kommentarer. Och en person som inte var sen med att slänga in en kommentar var Joakim Lundell.

Bildkälla: Instagram @buschebba

Som vi också kan se så fick sig evenemangsorganisatören Micael Bindefeld, 59, ett gott skratt av EBT's inlägg.

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur kändisarna röstade i riksdagsvalet 2018, det kan du läsa mer om här.

Röstade du i riksdagsvalet 2018?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela