Oscar Enestad och flickvännen Cecilia på efterfest
Oscar fick stöd av flickvännen - Foto: Johan Nilsson/TT

Oscar Enestad fick stöd av flickvännen Cecilia efter Mello

Oscar Enestad var en av deltagarna i deltävling två av Melodifestivalen. Han landade på en sjunde och sista plats i deltävlingen, men verkar vara nöjd ändå. Efter resultatet tröstades han av flickvännen Cecilia Dahlbom.


Under lördagen var det dags för andra deltävlingen i Melodifestivalen som gick av stapeln i Malmö. Bidrag nummer två var en låt av Oscar Enestad, 21, som sjöng om sin kärlek Cecilia Dahlbom, 50. Men texten i låten tvingades ändras på grund av att den från början var för grov.

Men strax före tävlingen censurerades delar av texten i hans låt "I love it". Orsaken? Den var för grov helt enkelt. Här kan du läsa mer om låttexten som ändrades.

– Den var lite grövre först, det fanns lite mer ilska i den, sa Oscar tidigare till Nöjesbladet.

Inte förvånad över resultatet

Trots en sjunde och sista plats i andra deltävlingen verkar Oscar vara nöjd. Han verkar heller inte vara förvånad över resultatet.

– Jag hade det på känn att jag inte skulle gå vidare direkt när jag var klar på scenen. Jag fick en konstig känsla att det inte skulle gå vägen. Jag tycker vi har gjort ett så bra nummer med det kanske inte är rätt för Mello, säger han till Aftonbladet.

Skål! Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Stolt flickvän

Efter sitt framträdande hängde Oscar med sin crew för att bland annat visa dem uppskattning för allt jobb de lagt ner inför Mello. Men senare på kvällen anlände han till efterfesten – tillsammans med flickvännen Cecilia, som inte var ett dugg besviken över pojkvännens och kvällens resultat.

– Jag är speechless. Jag är så stolt över honom, säger Cecilia till Aftonbladet.

Och mer än så vill hon inte uttala sig eftersom att kvällens stjärna var Oscar och det var hans tid att stå i centrum.

Nyheter24 har tidigare skrivit om flickvännen Cecilia Dahlbom, och här kan du läsa allt du vill veta om henne. 

Hade du en aning om att Oscar Enestad är en nagelbitare? Ja, det är faktiskt helt sant. Här kan du läsa fem saker som du antagligen inte visste om stjärnan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittade du på Mello?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

3 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

3 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...