Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är allt du vill veta om Bianca Ingrossos hångel Victor Leksell

- 12/02/2019, 09:40 -

Bianca Ingrosso är single och redo att sätta tänderna i ett nytt pringle, vilket hon faktiskt gjorde under helgens slutsexa som anordnades av hennes vänner.

Victor Leksell är 21 år gammal och kommer ifrån Torslanda. 2017 klev han in hos Idoljuryn och slet av en riktig pang-audition som fångade svenska folket. Han hade med sig ett gäng vänner samt sin pappa som grät under hans audition, vilket rörde många i publiken.

Han tog sig långt i tävlingen men åkte ut innan slutaudition, men fick en andra chans via "Revanschen" där tittarna fick rösta fram sin favorit. Han tog sig därmed vidare till kvalfinalen där han sedan åkte ut. Men inte var musikkarriären över för det. Idol var språngbrädan in i karriären och det var efter det som han slog igenom på riktigt. 

Victor Leksell
2017 klev Victor in i Idol och hade sitt crew med sig. Bildkälla: TV4Play
Victor Leksell
Victor Leksell är 21 år gammal och kommer ifrån Torslanda. Bildkälla: TV4Play

Hans singel "Tappat" har över 13 miljoner streams på Spotify och beskriver känslan av att inte längre vara älskad på samma sätt som innan och när förhållandet börjar lida mot sitt slut. 

När det kommer till romans och romansrykten så har Victor tidigare kopplats ihop med Youtubestjärnan Linn Ahlborg. Linn och Victor har kommenterat varandras bilder och stämningen kring de två har verkat flörtig. Under en livesändning på Instagram sa Victor dessutom att han var nervös eftersom Linn tittade. Han befann sig även på Linns födelsedagsfest. Men romansen dementerades sedan av Linn. 

Linn Ahlborg
Linn Ahlborg är en av landets största Youtubestjärna. Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram

"Haha... Har undvikit denna fråga då ni säkert bara kommer bli besvikna på mitt svar. Men nej det är absolut ingenting mellan oss. Vi är goda vänner och hänger ibland", berättade Linn i en vlogg. 

Romansrykten efter hångel med Bianca

Bianca Ingrosso är single and ready to find a new pringle – och det var något som hon minst sagt gjorde under fredagskvällen under sin så kallade slutsexa.  

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är idag singel och ute och lever livet. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Hennes vänner hade ordnat en singelfest i hennes ära. På restaurangen Mister French i Stockholm överraskade de Bianca för att fira hennes nyblivna liv som singel. Vid ett stort dukat bord hängde rosa stora ballonger där det stod "Biancas sluthippa" och "Single ready 2 mingle". 

Kvällen avslutades på Spy Bar där ett förfriskat gäng syntes dansa loss, och för Biancas del innehöll kvällen även lite hångel. Och vem var det hon hånglade med om inte Victor Leksell. 

Victor och Bianca
Bianca och Victor Leksell fångades på film under hånglet. Bildkälla: armendofeola
Victor Leksell och Bianca
Victor och Bianca hade minst sagt en riktig pangkväll. Bildkälla: armendofeola

– Han var verkligen bra på att hångla, berättade hon sedan i hennes och Alice podd "Alice och Bianca säger man A får man säga B". 

I videon ovan kan du se klipp från den heta kvällen. Här kan du se Victors audition i Idol. 

Vill du läsa mer om Biancas liv som singel? Då kan du göra det här nedan.

Hon har tidigare berättat att hon får extremt mycket ragg, vilket du kan läsa om här!

Hörs hon och Philippe fortfarande? Det kan du läsa om i den här artikeln!

Hade du koll på vem Victor var?