Onsdag 10 Aug
Stockholm

Isabella Löwengrips weekend får följarna att rasa

Isabella Löwengrip badar på strand, arga kommentarer
Fansen rasar mot Isabella Löwengrip. Foto: Lars Pehrson/SvD/TT / Faksimil Instagram @isabellalöwengrip

Bloggerskan och superentreprenören Isabella Löwengrip, 28, tog sig en weekend i helgen. Hon unnade sig en helg i Doha. Men det var inget beslut som följarna och fansen stöttade. Nu rasar fansen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ja, det är minst sagt hård kritik som riktas mot bloggerskan Isabella Löwengrip, 28, efter hennes weekend till Qatars huvudstad Doha. Hon la upp ett inlägg på Instagram där hon myser i baddräkt på stranden. Men den bilden uppskattades inte av många, framförallt inte hennes följare. 

Fansen rasar

I flera kommentarer på bilden står det att följarna nu kommer avfölja på grund av hyckleri.

De arga följarna menar att det är pinsamt av Isabella Löwengrip att be det nya stjärnskottet inom klimat Greta Thunberg, 15, om hjälp med hållbarhet.

För ja, det var ju inte längesen som Isabella faktiskt gick ut med att hon frågat miljöaktivisten Greta om hjälp, som Aftonbladet rapporterade om då. Orsaken var att Isabella "vill bli mer klimatsmart".

Isabella tog en härlig weekend i helgen. Bildkälla: Faksimil Instagram @isabellalowengrip

Kommentarerna

"Du borde tänka mer på miljön" och "Klimatsmart", skriver två användare.

"Anställa hållbarhetsstrateg, men nästa vecka flyga till Doha. Suck. En annan försöker dra sitt strå till stacken - det är för att jämna ut orättvisorna, om alla flög så mycket som vi, skulle vi klimatförändringarna gå 10ggr fortare. Det är egoistiskt, ignorant och oerhört provocerande att flyga så mycket!", skriver en annan. 

Bella svarar på kritiken 

Under lördagen publicerade Isabella ett inlägg på sin blogg där hon besvarar kritiken som hon fått gällande sina flygningar och hur de påverkar miljön. Hon menar att bara för att hon flyger mycket i arbetet betyder inte det att hon måste utesluta all flygning privat. 

”Jag kommer självklart att flyga privat också. Att få komma iväg till solen i februari månad är mitt sätt att orka hålla tempot och det är inget jag kommer att sluta med. Jag är utanför Sveriges gränser halva året, främst i mitt jobb men några dagar privat också”, skriver hon bland annat i blogginlägget.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när hon kände sig korkad och som en dålig förälder. Det kan du läsa mer om här.

Brukar du tänka på klimatet?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.