Anton Hagman och John Lundvik.
Anton Hagman och John Lundvik. - Foto: Nyheter24

Anton Hagman och John Lundvik om skamliga sexförslagen chockar programledarna

I det femte avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan träffar vi Anton Hagman och John Lundvik. Här avslöjar deltagarna allt om deras kärleksliv, pinsamma raggningsförsök och detaljer från de galnaste festerna. Dessutom bjuder vi på lite lekar!


Melodifestivalen har verkligen kickat igång med full fart och nu till helgen går den fjärde, och sista, deltävlingen av stapeln i Lidköping. Två av deltagarna, John Lundvik, 36, och Anton Hagman, 20, gästar Melloskvaller med Betty och Johan. 

John Lundvik har varit med i Melodifestivalen en gång tidigare – det var förra året då han lyckades kamma hem en tredjeplats med låten “My Turn”. I år ställer han upp igen med bidraget ”Too Late for Love”. 

Anton Hagman har också varit med och tävlat i Mello förut. Nämligen i Melodifestivalen 2017 med bidraget ”Kiss You Goodbye”, då tog han sig till andra chansen. I år tävlar han med bidraget "Känner dig", som är en kärlekshyllning till flickvännen Wilma Holmqvist

Eftersom Sveriges största folkfest handlar väldigt mycket om kärlek så är det ett givet tema i dagens avsnitt. Anton berättar om kärleken till flickvännen Wilma och John berättar hur det ser ut med hans kärleksliv. Dessutom pratar vi mycket om fest, där gästerna delar med sig av sina värsta festupplevelser.

John Lundvik och Anton Hagman gästade Melloskvaller med Betty och Johan.

I Lidköping, lördag 23 februari, ser vi båda deltagarna tävla i den fjärde och sista deltävlingen. 

Deltävlingen är fullspäckad med ett flertal välkända artister. Lisa Ajax, Arvingarna, Bishara, Ann-Louise Hansson och Pagan Fury, kommer också att kämpa för att få en plats till finalen.

Se det femte avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan i klippet ovan!

Och missa inte det fjärde avsnittet av Melloskvaller med Betty och Johan, där de gästas av Martin Stenmarck och Rebecka Karlsson, det kan du se här!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fått något fräckt sexförslag någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

1 timme sedan

Carina Burman får Bonnier-stipendium

1 timme sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

2 timmar sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

2 timmar sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

3 timmar sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

idag 05:04
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.