Fredag 30 Jul
Stockholm

Nassim Al Fakirs chockerande frieri till Lina Hedlund

Lina Hedlund och Nassim Al Fakir.
Lina Hedlund och Nassim Al Fakir har varit ett par i tio år. Foto: TT

Lina Hedlund knep en plats till finalen av Melodifestivalen med bidraget ”Victorious”. Hon gästade nyligen Nyheter24:s Melloskvaller med Betty och Johan, där hon avslöjade allt om relationen med fästmannen Nassim Al Fakir.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Lina Hedlund är ett välbekant ansikte för det svenska folket efter att ha varit en av medlemmarna i popgruppen Alcazar i över ett decennium. 

Nu är hon högaktuell med en finalplats i Melodifestivalen, som går av stapeln på Friends Arena den 9 mars. Det är med bidraget Victorious som hon har tagit sig hela vägen till final.

Lina gästade Nyheter24:s Melloskvaller med Betty och Johan och hon berättade allt om sin relation med barnprogramledaren Nassim Al Fakir (bror till artisten Salem Al Fakir).

Lina och sambon Nassim Al Fakir går ”way back”. De har varit ihop i tio år men hade en ungdomsfling redan 1997. Nassim pluggade då på Folkhögskolan i Bollnäs och Lina gick sista året på musik- och teatergymnasiet i samma stad. 

– Då hade vi en fling på ett par veckor. Sedan så flyttade jag till Göteborg och efter det utomlands en sväng. 1999 flyttade jag till Stockholm, och jag och Nassim bodde alltså båda i Stockholm i tio år utan att stöta på varandra, säger Lina Hedlund. 

Lina Hedlund och Nassim Al Fakir har varit ett par i tio år. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT

2009 korsades deras vägar igen. Alcazar blev då intervjuade av en radiokanal och Nassim Al Fakir var programledare. Lina och Nassim bytte nummer efter sändningen och sedan dess har de varit ett par.

– Vi båda hade varit singlar i en månad ungefär. Det var så märkligt att vi träffades då, det var verkligen ”meant to be”. Nu har jag en ring på fingret och två barn där hemma, säger Lina. 

Och nu vankas det bröllop inom en snar framtid. Nassim Al Fakir friade nämligen till Lina i december på ett lite överraskande sätt. Det var på Friends arena, under Sweden International Horse Show, som han bad om Linas hand, varpå hon jublande svarade ja. 

Missa inte när Lina Hedlund tävlar i Melodifestivalens final, lördag 9 mars 20:00, på Friends Arena i Stockholm. 

Vill du se när Lina Hedlund gästade Melloskvaller med Betty och Johan, tillsammans med världsartisten Mohombi, kolla här!

Kommer du rösta på Lina Hedlund i Melodifestivalen?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela