Söndag 4 Dec
Stockholm

Så mycket lön tog Joz ut under tiden hos Jocke & Jonna

Joz
Joakim och Jonna har brutit med sin förra hantverkare och vän Joz. Foto: Instagram

Jocke och Jonna Lundell ligger i skrivande stund i en ordentlig tvist med sin före detta hantverkare och vän Johan "Joz" Sernebrink. Nu berättar Jocke vad han ska ha betalat Joz i lön.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det händer en hel del i Joakim Lundell och Jonna Lundells liv just nu. Efter att paret kom hem från sin familjeresa i Dubai har de hamnat i en ordentlig tvist med sin före detta anställda och vän Johan "Joz" Sernebrink

Enligt Joakim och Jonna har de fått reda på en rad allvarliga saker om Joz, någonting han själv nekar till. 

De som följer Jocke och Jonna har sett att Joz under parets senaste videos haft en ganska central roll i byggandet av huset samt synts flitigt i bild i parets vloggar. Han har under perioden hos familjen samlat på sig omkring 60 000 följare på Instagram.

Men vänskapen har nu fått sig ett abrupt slut av en rad okända anledningar.

Enligt andra hantverkare som varit på plats ska Joz vid flertalet tillfällen inte ha dykt upp på plats vilket gjort att övervåningen på huset inte blivit klar i tid. Tidsplanen var enligt Joakim väldigt viktig då familjen skulle starta inspelningen av "Exposed" i slutet av mars – vilket de nu fått ställa in. 

I en ny livevideo väljer Jocke att berätta lite mer om sin syn på de allvarliga händelser som ska ha ägt rum i deras hus. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Det påstås Joz ha fått i lön

Under tisdagens livevideo ville Jocke ge en större bild av vad som hänt och berättade då även vad Joz enligt honom ska ha fått för lön under tiden hos Lundells. 

– Under tiden Joz arbetade hos oss har vi betalat ut 1.3 miljoner kronor. Jag var tacksam och glad då jag trodde att han gav oss bättre pris för att vara snäll. Han sa att allt ska ha kostat omkring 20 miljoner, säger Joakim. 

Joakim och Jonna berättar om de jobbiga omständigheter som just nu råder. Bildkälla: Youtube

– Vi trodde att han arbetat hos en rad kända namn. Bland annat ska han ha hjälpt Jon Olsson med sitt hus, berättar Jocke. 

Joakim säger med gråten i rösten att han känner en stor ånger som släppt in Joz och litat på honom.

– Jag måste förändra hela mitt tänk kring människor. Och sluta lita så blint på folk. Jag skäms för de som behövt drabbats av allt det här, säger han. 

"Alla mynt har två sidor"

Under måndagen skrev Joz ut ett meddelande på sin instagram där han skriver att "alla mynt har två sidor"

"Alla mynt har två sidor. Som ni alla med största sannolikhet har sett så figurerar det rykten om mig. Tänker inte bemöta några påståenden eller hat på Instagram. Alla dessa kommentarer kommer att tas bort. 

Det kommer upp ett officellt pressmeddelande inom kort som kastar strålkastarljuset på hur det egentligen ligger till. Jag hoppas att ni har respekt och förståelse för att jag inte bemöter något här. Tills dess mina vänner, kärlek till er alla", skriver han. 

Utöver sitt meddelande Joz skrivit till sina 60 000 följare har han valt att inte uttala sig mer om det hela. 

Läs mer om vad som hänt här.

Läs också: Så galet många såg Jocke Lundells livevideo efter dramat med Joz

Har du hängt med i vad som hänt?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.