Så mycket lön tog Joz ut under tiden hos Jocke & Jonna

Jocke och Jonna Lundell ligger i skrivande stund i en ordentlig tvist med sin före detta hantverkare och vän Johan "Joz" Sernebrink. Nu berättar Jocke vad han ska ha betalat Joz i lön.


Det händer en hel del i Joakim Lundell och Jonna Lundells liv just nu. Efter att paret kom hem från sin familjeresa i Dubai har de hamnat i en ordentlig tvist med sin före detta anställda och vän Johan "Joz" Sernebrink

Enligt Joakim och Jonna har de fått reda på en rad allvarliga saker om Joz, någonting han själv nekar till. 

De som följer Jocke och Jonna har sett att Joz under parets senaste videos haft en ganska central roll i byggandet av huset samt synts flitigt i bild i parets vloggar. Han har under perioden hos familjen samlat på sig omkring 60 000 följare på Instagram.

Men vänskapen har nu fått sig ett abrupt slut av en rad okända anledningar.

Enligt andra hantverkare som varit på plats ska Joz vid flertalet tillfällen inte ha dykt upp på plats vilket gjort att övervåningen på huset inte blivit klar i tid. Tidsplanen var enligt Joakim väldigt viktig då familjen skulle starta inspelningen av "Exposed" i slutet av mars – vilket de nu fått ställa in. 

I en ny livevideo väljer Jocke att berätta lite mer om sin syn på de allvarliga händelser som ska ha ägt rum i deras hus. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Det påstås Joz ha fått i lön

Under tisdagens livevideo ville Jocke ge en större bild av vad som hänt och berättade då även vad Joz enligt honom ska ha fått för lön under tiden hos Lundells. 

– Under tiden Joz arbetade hos oss har vi betalat ut 1.3 miljoner kronor. Jag var tacksam och glad då jag trodde att han gav oss bättre pris för att vara snäll. Han sa att allt ska ha kostat omkring 20 miljoner, säger Joakim. 

Joakim och Jonna berättar om de jobbiga omständigheter som just nu råder. Bildkälla: Youtube

– Vi trodde att han arbetat hos en rad kända namn. Bland annat ska han ha hjälpt Jon Olsson med sitt hus, berättar Jocke. 

Joakim säger med gråten i rösten att han känner en stor ånger som släppt in Joz och litat på honom.

– Jag måste förändra hela mitt tänk kring människor. Och sluta lita så blint på folk. Jag skäms för de som behövt drabbats av allt det här, säger han. 

"Alla mynt har två sidor"

Under måndagen skrev Joz ut ett meddelande på sin instagram där han skriver att "alla mynt har två sidor"

"Alla mynt har två sidor. Som ni alla med största sannolikhet har sett så figurerar det rykten om mig. Tänker inte bemöta några påståenden eller hat på Instagram. Alla dessa kommentarer kommer att tas bort. 

Det kommer upp ett officellt pressmeddelande inom kort som kastar strålkastarljuset på hur det egentligen ligger till. Jag hoppas att ni har respekt och förståelse för att jag inte bemöter något här. Tills dess mina vänner, kärlek till er alla", skriver han. 

Utöver sitt meddelande Joz skrivit till sina 60 000 följare har han valt att inte uttala sig mer om det hela. 

Läs mer om vad som hänt här.

Läs också: Så galet många såg Jocke Lundells livevideo efter dramat med Joz

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hängt med i vad som hänt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".