Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf i storbråk: "Stormade ut"

- 21/03/2019, 16:07 -
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf i storbråk

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf berättar om sitt storbråk.

Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf driver podcasten "Har du sagt A får du säga B". I det senaste avsnittet berättar de att de under förra veckan låg i ett storbråk med varandra.

Alice Stenlöf, 22, och Bianca Ingrosso, 24, har varit nära vänner i många år. Deras gemensamma podcast ”Har du sagt A får du säga B” har blivit en enorm succé och den 25 maj väntar en livepod i Globen.

I stort sett varje vecka sedan starten så har tjejerna släppt ett nytt avsnitt. Men förra veckan uteblev det – och anledningen som uppgavs var att de behövde lite semester.

Det visar sig nu att det inte var hela sanningen. Istället var det ett stort bråk mellan Alice och Bianca som gjorde att de inte spelade in något avsnitt. Under den här tiden pratade de inte med varandra överhuvudtaget. 

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso har podcasten "Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Stella Pictures.

I det senaset avsnittet avslöjar de  att bråket handlade om jobb – något de aldrig tidigare bråkat om. Bianca berättar att hon är konflikträdd, något som gjorde allt mycket svårare.

– Istället för att ta konflikten så stängde du helt av och typ gömde dig bakom ett gäng andra människor, berättar Alice.

"Som en liten pussy alltså"

Bianca hyllar sedan Alice och säger att det är bra att hon ger Bianca kritik.

– Jag la mig platt och sa förlåt direkt, säger Bianca.

Men innan dess var det inte helt smärtfritt. Alice försökte nå Bianca – som alltså helt slutat svara.

– Som en liten pussy alltså, beskriver Bianca sitt eget beteende.

Stormade ut från jobbmötet

Alice berättar att de hade ett jobbmöte dagen efter och att det var då Bianca sneade totalt.

– Bianca stormar ut ur rummet. Vi hade Skypemöte ett gäng människor, berättar Alice.

Alice Stenlöf
Alice Stenlöf. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca tror att bråket med Alice nu har lärt henne något, och Alice kräver nu att de ska fortsätta att kommunicera med varandra.

– Det jag kommer tvinga dig till att göra i framtiden är att du ska fan kommunicera med mig annars kommer jag att trycka upp dig mot väggen. Man kan inte ducka obekväma situationer, säger Alice.