Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf i storbråk
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf berättar om sitt storbråk. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf i storbråk: "Stormade ut"

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf driver podcasten "Har du sagt A får du säga B". I det senaste avsnittet berättar de att de under förra veckan låg i ett storbråk med varandra.


Alice Stenlöf, 22, och Bianca Ingrosso, 24, har varit nära vänner i många år. Deras gemensamma podcast ”Har du sagt A får du säga B” har blivit en enorm succé och den 25 maj väntar en livepod i Globen.

I stort sett varje vecka sedan starten så har tjejerna släppt ett nytt avsnitt. Men förra veckan uteblev det – och anledningen som uppgavs var att de behövde lite semester.

Det visar sig nu att det inte var hela sanningen. Istället var det ett stort bråk mellan Alice och Bianca som gjorde att de inte spelade in något avsnitt. Under den här tiden pratade de inte med varandra överhuvudtaget. 

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso har podcasten "Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Stella Pictures.

I det senaset avsnittet avslöjar de  att bråket handlade om jobb – något de aldrig tidigare bråkat om. Bianca berättar att hon är konflikträdd, något som gjorde allt mycket svårare.

– Istället för att ta konflikten så stängde du helt av och typ gömde dig bakom ett gäng andra människor, berättar Alice.

"Som en liten pussy alltså"

Bianca hyllar sedan Alice och säger att det är bra att hon ger Bianca kritik.

– Jag la mig platt och sa förlåt direkt, säger Bianca.

Men innan dess var det inte helt smärtfritt. Alice försökte nå Bianca – som alltså helt slutat svara.

– Som en liten pussy alltså, beskriver Bianca sitt eget beteende.

Stormade ut från jobbmötet

Alice berättar att de hade ett jobbmöte dagen efter och att det var då Bianca sneade totalt.

– Bianca stormar ut ur rummet. Vi hade Skypemöte ett gäng människor, berättar Alice.

Alice Stenlöf. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca tror att bråket med Alice nu har lärt henne något, och Alice kräver nu att de ska fortsätta att kommunicera med varandra.

– Det jag kommer tvinga dig till att göra i framtiden är att du ska fan kommunicera med mig annars kommer jag att trycka upp dig mot väggen. Man kan inte ducka obekväma situationer, säger Alice.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".