Biancas hjärtesorg i Thailand: ”Orkar inte må så här dåligt”

I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld får vi följa med på en resa till Thailand, då Bianca Ingrosso gick igenom sin värsta period i livet. Hon firade sin 24-årsdag och hjärtesorgen gjorde sig konstant påmind.


Bianca Ingrosso, 24, är en av Sveriges mest kända influencers. För några månader sedan meddelade hon att förhållandet mellan henne och pojkvännen Phillipe Cohen var över. 

Bianca och ex-pojkvännen träffades redan när de var 16 och 17 år gamla och sedan dess har de varit ett par till och från. 

Paret hade länge en distansrelation och när de blev sambos kantades vardagen av mycket bråk, vilket resulterade i att de flyttade isär efter bara några månader. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen träffades redan när de var 16 och 17 år gamla. Bildkälla: Instagram/flippcohen

Hjärtekrossad efter uppbrottet

I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld får vi följa med familjen på en resa till Thailand. Bianca är hjärtekrossad efter uppbrottet med Philippe och vill helst bara stanna hemma. 

– Jag är jätteglad över att få åka till Thailand, men dom jag inte pallar snacka med just nu är min familj, säger Bianca Ingrosso innan avfärd. 

Bianca firar sin födelsedag i Thailand – och dagen bjuder på blandade känslor. Hon blir överlycklig över presenten som hon får av mamma Pernilla Wahlgren, nämligen Rolexklockan som Emilio gav Pernilla en gång i tiden. 

”Spelar ingen roll var jag är” 

Sedan tar Pernilla med Bianca på massage. Det som var tänkt att bli en avslappnande stund slutar istället i stor sorg. Tankarna på Philippe gjorde sig påminda och Bianca brast ut i gråt. 

– Det blir extra jobbigt för just idag borde jag ju vara så glad. Jag tänker på att jag inte orkar må så här dåligt, vad jag hade kunnat göra om och göra rätt. 

Pernilla försöker att trösta Bianca och säger att ”Det här är nu, det kommer blir bättre”. Pernilla föreslår olika aktiviter eller att de ska gå och äta. 

– Jag är inte hungrig. Jag vet verkligen inte, det spelar ingen roll var jag är, jag mår dåligt ändå, säger Bianca. 

Bianca Ingrosso har mått väldigt dåligt efter uppbrottet med Phillipe Cohen. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

För en vecka sedan öppnade Bianca upp sig om Thailandsresan på sin Instagram: 

"När ni trodde allt var helt perfekt och livet var på topp i Thailand så gick jag igenom den värsta perioden i mitt liv... Att behöva släppa taget om den man älskar och försöka gå vidare. Att på riktigt känna hur hjärtat går sönder i tusen bitar.  Att gå igenom ett heartbreak är bland det värsta jag varit med om. MEN med rätt fokus och inställning så kan man faktiskt vända livet, hitta tillbaka till tryggheten i sig själv och älska sig själv och sitt liv mer än nånsin".

Se i klippet ovan när Bianca Ingrosso öppnar upp sig om hjärtesorgen i Thailand! 

Whalgrens värld sänds på torsdagar 21:00 på Kanal 5. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du känt dig hjärtekrossad någon gång?
Tack för din röst!