Så reagerade Phillipe Cohen på Biancas hångel med Viktor Leksell

Bianca Ingrosso är återförenad med sin pojkvän Phillipe Cohen och paret sägs vara kärare än någonsin. Nu berättar Bianca lite om vägen tillbaka från deras tidigare break up.


Det är få som lyckats undgå Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohens kärlekskarusell. Paret träffades redan när de var 16 respektive 17 år gamla och resans väg fram till idag har varit allt annat än rak. Paret har gjort slut runt tre fyra gånger, men det var under deras senaste break up som Bianca verkligen trodde det var allvar. Det slutade då med att hon blev lämnad av Phillipe. 

– Jag kommer antagligen aldrig att må bra igen efter det här, sa hon under Wahlgren-familjens utlands-semester i Thailand. 

Bianca Ingrosso berättar nu om Phillipes reaktion på hennes singelperiod. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram
Idag är Bianca och Phillipe kärare än någonsin. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

För att muntra upp Bianca så anordnade hennes vänner en så kallad "sluthippa" som går ut på att säga adjö till sitt gamla förhållande-liv och välkomna singellivet. Och det blev minst sagt blött. 

Shotbrickor, drinkar, tomtebloss, balonger och dans på borden fyllde kvällen som sedan avslutades med ett hångelkalas på inne på Spybar.

Men singelperioden blev kort – och efter ett par månader var Bianca och Phillipe tillsammans igen. 

Under sluthippan hånglade Bianca bland annat med Victor Leksell. Bildkälla: Snapchat

I senaste avsnittet av Alice och Biancas podd "Alice & Bianca – säger man A måste man säga B" berättar nu Bianca att förhållandet går som på räls och att paret har det bättre än någonsin. 

– Det har varit väldigt mycket mys. Väldigt mycket sex. Allting är väldigt passionerat. Han tar ju inte mig en dag för givet, eller oss. Vi kan ligga och kolla på varandra när vi ligger i soffan och kollar på "Modern Family" och bara "det här är så sjukt att vi är här igen". Jag är så kär, säger Bianca lyriskt och fortsätter: 

"Det har varit väldigt mycket mys. Väldigt mycket sex. Allting är väldigt passionerat". Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

– Att vi ännu en gång går och äter middag på vår favoritrestaurang, när vi går på promenader, att vi håller varandra i handen. När pirret bara rusar genom hela kroppen och båda två ba säger samtidigt "jag älskar dig", säger Bianca i podcasten "Har du sagt A får du säga B".

Bianca berättar även om hur Phillipe reagerat på hela sluthippan och hångelkalaset. Och det var inte särskilt positivt. 

– Den sved, sa han, berättar Bianca och fortsätter: 

– Han sa även 'Jag fick ganska många sms den kvällen och dagen efter med bilder från folk som ba 'har du sett det här? Klart det gjorde ont', berättar Bianca om Phillipes ord. 

Bianca berättar att det aldrig var meningen att han skulle bli sårad av någonting, utan det var enbart en kväll där tjejerna ville ha kul.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.