Paulina "Paow" Danielsson
Paulina "Paow" Danielsson fick tänka om angående hennes syn på kokain efter sin medverkan i SVT opinion live. - Foto: Instagram/kattpaow

Paulina ”Paow” Danielsson om kokainet: ”Trött på pk-Sverige”

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Paulina ”Paow” Danielsson ibland tar drogen kokain och att hon känner för att vara ärlig om det. I går kväll gästade Paow SVT opinion live och fick sig där en rejäl funderare.


Det var i podcasten "Nemo möter en vän" som Paulina ”Paow” Danielsson, 25, för ett par veckor sedan öppnade upp sig om sitt festande och relation till droger. 

Hon avslöjade bland annat att hon mer eller mindre romantiserar drogen kokain. 

Till Nyheter24 sa Paow att hon bara svarade ärligt på en fråga som hon fick och att hon vet att det är dåligt att ta kokain. 

– Många gör det ju, men alla ljuger om det, sa Paulina till Nyheter24. 

I går kväll hade Paow bjudits in till SVT opinion live för att prata om partydrogen. 

I programmet sa hon att hon tycker att den romantiska bilden av drogen byggs upp i filmer där framgångsrika och glada människor tar kokain. 

Paulina "Paow" Danielsson har varit öppen med att hon ibland tar drogen kokain. Bildkälla: Instagram/kattpaow

"Lägg om din stil"

En annan gäst i programmet, Lena Larsson, medlem i organisationen Anhöriga mot droger, blev ganska upprörd över att Paow talar om kokain i positiva former. 

Hon tycker att Paow borde tänka på vilket budskap hon sänder ut, med tanke på hennes makt som influencer. 

– Du sänder ut ett budskap till folk som inte tror att det är så himla farligt, fast det är det. Det här är ingen lattjolajban-drog på något sätt. Börja med och lägga om din stil och tala inte om det i positiva former, för det är inget positivt, säger Lena Larsson. 

Paow svarar att hon tidigare inte har tänkt på att hon kan bidra till att någon annan börjar ta kokain, bara för att hon själv gör det ibland. 

– Det är så många i den här världen och den här branschen som gör det och hycklar om det, ljuger om det. Jag är trött på det. Jag är trött på pk-Sverige. Därför vill jag äntligen vara ärlig om det, säger Paow.  

Lena Larsson, vars dotter gick bort av en överdos, uppmanar Paow att använda sin makt som förebild och göra någonting åt problemet nu. 

– Jag lovar att jag ska tänka om, svarar Paow.

Läs mer om Paulina "Paow" Danielssons ärliga ord om kokainet här! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.