Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcus ”Mcuze” Johansson om giftermål med Bianca Ingrosso : "Skön"

- 22/05/2019, 08:35 -

Marcus "Mcuze" Johansson, känd från årets säsong av Paradise hotel, träffade i veckan Nyheter24:s Betty och Johan för en AW. Han berättade om tankarna kring giftermål med en Sveriges kändaste influencers – Bianca Ingrosso.

Marcus ”Mcuze” Johansson, 24, har hamnat i rampljuset efter sin medverkan i årets säsong av Paradise hotel, där han gick under epitetet ”Snygg-Marcus”. 

I veckans avsnitt av AW med Betty och Johan gästar Marcus ”Mcuze” Johansson Nyheter24 på restaurang Coco Carmen, i Stockholm.  

Under AW:n ställs Marcus inför det tuffa beslutet att välja vem han helst skulle ligga med, gifta sig med och döda – av Erica Lindberg, Emma Hellström och Bianca Ingrosso. 

Efter en lång tids betänketid väljer Marcus att döda Erica, ligga med Emma och gifta sig med Bianca Ingrosso. 

”Bianca hjälpa med skådespelarplanen” 

Marcus Johanssons planer nu efter medverkan i Paradise hotel är att satsa på skådespelarkarriären. Och hans motivering till giftermålet med Bianca Ingrosso är just att han tror att hon kan hjälpa honom i skådespelarbranschen. 

– Jag har ett bra intryck av henne, hon verkar vara skön. Jag gillar att hon inte är fisförnäm. Hon är väldigt frispråkig, jag har lyssnat lite på hennes pod och hon skäms inte för att snacka om saker som verkar lite tabu, säger Mcuze. 

Marcus
I AW med Betty och Johan berättar Marcus "Mcuze" Johansson att han tror att Bianca Ingrosso skulle kunna hjälpa honom med skådespelarplanerna.

”Döda Erica” 

När det gäller de andra två valen säger Marcus att han och Emma Hellström har en väldigt bra vänskapsrelation så att de inte skulle kunna röra varandra nu i efterhand. 

– Det är verkligen bara vänskap, vi har verkligen friendzoonat varandra. Men jag kan inte döda Emma. Så jag får döda Erica och ligga med Emma, säger Marcus. 

Innan Marcus Johanssons medverkan i årets säsong av Paradise Hotel har han varit med i Love Island och nu är han aktuell med realityserien Paradise Hotel – Efter festen, där vi får följa Mcuze i hans vardag. 

Vill du också gifta dig med Bianca Ingrosso?