Marcus "Mcuze" Johansson
Marcus "Mcuze" Johansson berättar i AW med Betty och Johan att han tror att Bianca Ingrosso kan hjälpa honom med skådespelarplanerna om de skulle gifta sig.

Marcus ”Mcuze” Johansson om giftermål med Bianca Ingrosso: "Skön"

Marcus "Mcuze" Johansson, känd från årets säsong av Paradise hotel, träffade i veckan Nyheter24:s Betty och Johan för en AW. Han berättade om tankarna kring giftermål med en Sveriges kändaste influencers – Bianca Ingrosso.


Marcus ”Mcuze” Johansson, 24, har hamnat i rampljuset efter sin medverkan i årets säsong av Paradise hotel, där han gick under epitetet ”Snygg-Marcus”. 

I veckans avsnitt av AW med Betty och Johan gästar Marcus ”Mcuze” Johansson Nyheter24 på restaurang Coco Carmen, i Stockholm.  

Under AW:n ställs Marcus inför det tuffa beslutet att välja vem han helst skulle ligga med, gifta sig med och döda – av Erica Lindberg, Emma Hellström och Bianca Ingrosso. 

Efter en lång tids betänketid väljer Marcus att döda Erica, ligga med Emma och gifta sig med Bianca Ingrosso. 

”Bianca hjälpa med skådespelarplanen” 

Marcus Johanssons planer nu efter medverkan i Paradise hotel är att satsa på skådespelarkarriären. Och hans motivering till giftermålet med Bianca Ingrosso är just att han tror att hon kan hjälpa honom i skådespelarbranschen. 

– Jag har ett bra intryck av henne, hon verkar vara skön. Jag gillar att hon inte är fisförnäm. Hon är väldigt frispråkig, jag har lyssnat lite på hennes pod och hon skäms inte för att snacka om saker som verkar lite tabu, säger Mcuze. 

I AW med Betty och Johan berättar Marcus "Mcuze" Johansson att han tror att Bianca Ingrosso skulle kunna hjälpa honom med skådespelarplanerna.

”Döda Erica” 

När det gäller de andra två valen säger Marcus att han och Emma Hellström har en väldigt bra vänskapsrelation så att de inte skulle kunna röra varandra nu i efterhand. 

– Det är verkligen bara vänskap, vi har verkligen friendzoonat varandra. Men jag kan inte döda Emma. Så jag får döda Erica och ligga med Emma, säger Marcus. 

Innan Marcus Johanssons medverkan i årets säsong av Paradise Hotel har han varit med i Love Island och nu är han aktuell med realityserien Paradise Hotel – Efter festen, där vi får följa Mcuze i hans vardag. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du också gifta dig med Bianca Ingrosso?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” sålts

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

2 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.