Iggy Azalea
Iggy Azalea - Foto: Stella pictures

Iggy Azaleas intima bilder stulna – nu rasar hiphop-stjärnan

Under en fotosession för GQ Australia för ett par år sedan togs avslöjande bilder på Iggy Azalea. Nu har bilderna läckt ut.


2016 fotades rapstjärnan Iggy Azalea, 28, för australiska GQ. Det togs flera intima bilder, men var något som hon kände sig trygg med (säger hon i ett uttalande), eftersom flera andra kändisar har gjort samma sak genom åren.

Toppless-bilder stulna

Men nu har bilderna på en topless Iggy blivit stulna. Det meddelar fotografen Nino Muñoz, som tog bilderna, på Instagram. Han skriver att bilderna nu har publicerats utan hans godkännande.

"Det pågår en utredning. Att publicera dessa bilder är olagligt och den som har gjort det kommer bli åtalad", skriver han på Instagram.

Intima bilder på rapstjärnan Iggy Azalea har läckts ut. Bildkälla: Stella pictures

Även Iggy har regerat starkt på de läckta bilderna och tog kort efter nyheten en paus från sociala medier. I en redogörelse skriver hon att kände sig bekväm med att modella för GQ, men att hon aldrig ville att så pass avklädda bilder skulle publiceras. 

"Det var min uppfattning INNAN min fotografering, att GQ inte publicerar bilder utan överdel, skriver Iggy enligt TMZ.

"Kränkt"

Hon fortsätter:

"Jag känner mig vilseledd, generad, kränkt, ledsen, och en miljon andra saker. Inte bara för att jag inte har samtyckt till det här – men också för det vidriga sättet folk har reagerat på".

Iggy har också uttalat sig om att hon kommer inleda rättsliga åtgärder mot personen som har läckt ut bilderna, enligt TMZ.

Iggy Azalea är med all rätt riktigt förbannad. Bildkälla: Stella pictures
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".