Pernillas ord stoppade Biancas sexavslöjande om kända DJ:n

- 03/06/2019, 18:48 -

Mitt under Alice och Biancas Showcast var Bianca nära på att avslöja intima detaljer från en het natt hon haft med en världsstjärna. Men i sista sekund stoppades hon av mamma Pernilla Wahlgren.

Det var förra helgen som Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 22, intog Globen med sin påkostade Showcast. Tiotuseltals fans hade samlats för en kväll fylld av dans, sång och snack mellan tjejerna och stämningen var på topp redan från första de minutrarna. 

Alla som lyssnat på "Alice och Bianca – säger man A måste man säga B" vet att tjejerna mer än gärna delar med sig av mycket smaskiga hemligheter och en hel del skvaller sinsemellan. Och det skulle inte komma att bli annorlunda denna kväll. 

Bianca Ingrosso
Bianca var nära på att avslöja en väldigt intim hemlighet. Bildkälla: Stella Pictures

I publiken satt både Bianca och Alice familjer som gav sin fulla support. Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso satt längst fram och jublade över scenen när tjejerna klev upp tillsammans med sina dansare. 

Men det var inte allt i kvällens show som skulle möta stöd från mamma Pernilla. 

När Bianca grillades av Alice var hon nämligen på väg att avslöja intima detaljer om en het natt hon haft tillsammans med en världskänd DJ. Detta fick Pernilla att skrika rakt ut. Bokstavligen. 

Bianca ingrosso & Pernilla Wahlgren
Pernilla ville inte att Bianca skulle berätta sin hemlighet. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag kände bara att det är 10 000 personer där och du ska berätta någon gammal grej, det behöver du inte. Så jag tog sats och ropade verkligen: "Neeeeeej!", säger Pernilla i podden Wahlgren och Wistam som Pernilla driver ihop med Sofia Wistam.

– Det fick stopp på henne faktiskt.

Wistam fyller i. 

– Nej hon sa det ju faktiskt inte. Det var ju någon DJ hon hade legat med, och du bara skrek ut i publiken: "Säg det inte!" haha, helt otroligt, skrattar hon.